Nämen vet ni…

Jag tvättade Buicken igår (kan ju undra till vilken nytta då det regnar idag) och sedan hittade jag på att vi skulle åka och tanka upp den så jag skulle vara körklar idag, klockan tolv, då jag ska hämta upp våra "gamla" grannar.

Det gick ju bra, Åke följde med och när jag kom ut från macken, efter att ha betalat så säger Åke helt plötsligt att han tror sig veta varför bilen drar så mycket soppa. Det rinner en fin stråle under tanken, rätt ner på backen.

Han tvärslänger sig ner på rygg för att kolla hur det ser ut, sedan kastar vi oss i bilen och drar iväg till verkstan för att se om han hittar nåt att plugga igen med. Då upptäcker vi (vi som i Åke) vad felet är, det var inget hål i tanken, däremot finns det en avluftningsslang som inte riktigt sitter där den ska, så han fixar till den och sedan var problemet ur världen.

Tror ni jag var glad att jag sa att vi skulle tanka igår, hade jag gjort det där idag så hade jag stått där och inte vetat vad jag skulle hittat på, puh!!! Fast å andra sidan, det hade varit ett kortvarigt huvudbry, eftersom det slutade rinna efter en liten stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten