Brutalt uppvaknande

 

”Gammbossen” ringde vid halvelva tiden igår och ville ha sällskap till Vännäs, hon skulle kika på en båt. Och det var nog lika s bra att man satt i en bil med air condition i den värsta värmen, man trodde ju fullkomligen att man skulle vandra vidare.
 
Sen kom det hit någon från Umeå energi och bytte nåt i källaren och sedan, när jag skulle iväg och jobba dök det upp en annan kille som skulle fixa till strömmen därnere, han hade glömt något, förra gången han var här…låter ju nästan bra att ha ett jobb där du får vistas i olika källare i sånt här mördar väder, för därnere är det inte mer än ca 16 grader.
 
På jobbet höll vi oss på hemmaplan…ja, vi kostade på oss att gå till Statoil för att köpa oss en isglass, som intogs på baksidan av macken, i skuggan, sen gjorde vi inte så mycket mer än att leta upp kallaste platsen runt lägenheten, på baksidan gick det ju an att sitta, när solen hade försvunnit och det fläktade litegrann.
 
Jag och Åke fortsatte att sitta ute, vi gick också en liten inspektionsrunda runt rondell bygget dom håller på med här utanför vår dörr, eller några meter ifrån. Vi får se om vi godkänner det…sen…när dom är klar 🙂
 
Jag väcktes brutalt upp inatt, halvtvå, av att Enya satt på min hals och trampade och kurrade, och jag som frågade Nicco igår, innan vi gick i säng, om bägge katterna var nere i källaren, ja svarade hon, men det var dom tydligen inte, i alla fall inte hon som hittar på en massa dumheter och bus, hela tiden. Vi får vara glad att tapeterna sitter kvar här, nu…eller ja, jag har väl inte hunnit kolla än, så jag får väl hoppas då.
 
Hoppas även att ni får en bra dag idag och att dom därnere i Tierp, får en mycket fin tävlar dag.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-06-11 21:20)
    Och ja, vi får klaga…varför inte, om man nu faktiskt tycker att det är för varmt. Visst är det knepigt att det aldrig bara kan vara lagom, hm, fast vädret vet nog inte vad det är 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten