Liten direkt rapport

Nu håller myggen på vakna till liv, typiskt. Vi satt ute på altanen imorse och det enda störningsmomentet var faktiskt tre stycken hästbrems, med dödsklängtan. Jag brukar nämligen ta av mig skorna och drämma till dom när dom blir för närgågna, ha, då får dom minsann veta att dom lever. Och dessa ville inte lyssna till mina varningsord. En fick jag smacka på, den andra nöp Åke och matade gäddan med. Den tredje fick frikort.

Det låg faktiskt en liten gädda vid bryggan och när Åke slängde ner den döda bremsen så skvalpade det till i vattnet och sedan var den borta. Jag tror att Åke ska försöka göra sig kompis med fisken, då kan han föda upp den till ett vidunder för att sedan ta den…kanske.

 Nå, nu ligger Åke och vilar, Nicco klipper gräset…man kanske skulle ta och olja in altanen, hm…ja jag tror att jag gör det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.