Framme

 

Resan hit, till Fällfors, gick smärtfritt och vi var lossade och klar vid halvsju tiden. Då blev det palt och fläsk till middag. Tyvärr står vi i början av depån vilket innebär att det är rätt så långt till startplattan och jag kommer att få vara oviss på hur racet gått tills Åke är tillbaka vid bussen, men men, man kan inte få allt.  
En stor sol har vi då och det ser väldigt lovande ut. Igår kväll, däremot, kröp graderna nedåt och jag fick plocka fram vinterjackan och ta på mig sockar…då är det illa, kan jag lova. Vi fick i alla fall sovmorgon idag då första start är klockan tolv.
Och det var då en väldig tur, man har blivit väckt var och varannan timme av att man haft en katt runt huvudet, dom å andra sidan har nog trivts som fisken i vattnet, kanske inte så konstigt med allt sällskap dom nu fått sig.
Ja nu får vi se hur mycket tid jag får över att skriva hur det går, men nåt ska jag väl kunna få in här. Nu har kaffet droppat färdigt så vi kan få en kopp och vakna till liv. Ni får ha en bra dag, allihop!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten