Hembake chipsen

 

Vi hann med ett kval nu på morgonen och jag kvalade då in som fyra…av sexton stycken. Inte var det mycket som skiljde oss åt heller, kvaletta på 0.022, kvaltvåa 0.023, kvaltrea 0.026 och jag, 0.028. Sedan kom regnet, det var inte helt otippat och det slutade droppa först vid tvåtiden.
Jag blev påmind igår, av Heléne Jonsson, när vi var här i Fällfors för en sisådär 5 år sedan, innan jag började tävla själv, och på kvällen var det hålligång. Det kom ett gäng ner till vår buss och vi bjöd på något drickbart med tilltugg.
Detta tilltugg bestående av OLW:s chips med cheese smak, föll David, Jonssons son, i smaken och han frågade mig vart jag köpt chipsen och vad det var för typ. Jag var lurig redan på den tiden och sa att jag bakat chipsen själv, och han var verkligen impad. Heléne berättade nu att han trott detta i flera år och hade tjatat på henne om att hon skulle lära sig göra dessa chips, men tyvärr, det kunde hon av naturliga skäl, inte göra 🙂 Och härmed har jag nu avslöjat min lilla lögn.
Nu har vi diskuterat inför elimineringen om vilken tid vi ska sätta, ett medel blev 14.1, hm…Åke sa 13.80 och jag skrev…13.89. Det får bära eller brista. Jag ska tydligen möta Kent Edin som egentligen kört i Super Gas men klassade ner sig igen då han var lite för långsam. Detta innebär för hans del att han bara hunnit med en kvalomgång och kan därför ha lite värre med att sätta en säker tid. Nå, vi får se, det kan bli spännande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten