Det blev liiite fel, men…

 

Resan fram och tillbaka till Malå gick bara bra, och inte en droppe regn trots alla hotfulla moln och all blöta som låg efter vägen.
Vi lastade Eu moppen, tog in utemöblerna, och sedan skulle korkmattan skäras till och läggas in på utedasset.
Det gick ju jättebra…det måttades och kollades och sedan lade vi ut mattan och skar till den efter konstens alla regler och med stor precision. Mattan lades sedan ut och det blev perfekt…på längden men på bredden hade vi missat med en decimeter, vi skar på 69cm men det skulle ha varit 79cm. Och nu hade vi sån tur att det fanns kvar ur mattan så det räckte till ett andra försök och minsann, där fick vi till den 🙂
Vi gjorde inte så mycket mer, käkade middag, tackade för oss och åkte hem, var hemma strax efter nio i går kväll.
Jag jobbar förmiddag idag, skulle egentligen ha varit min eftermiddags vecka men med personalbrist så blir det en ändring av schemat. Sedan blir det kväll på torsdag och dag på fredag, så vi får åka till Kubbe, och det var ju bra.
Tänkte på vad Anna Holgersson http://blogg.vk.se/frokenkrass kommenterade om mitt förslag på allergivänligt husdjur/dammsugare. Man skulle kunna vidare utveckla den så att den även kunde gasa iväg till en vattenskål, slurpa i sig en del vatten och sedan skura golven…haha…bra va?
Nä, nu ska jag ge mig med skrivandet, för en stund, och ta mig en kaffe och sedan frukost. Hoppas ni får en bra dag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten