Studiebesök på Liljaskolan

Jag var ju till Liljaskolan igår och jag var inte ensam Umebo där, förvånad blev jag då Öhmans fågelbil stod parkerad på framsidan och därbak, dit jag blivit hänvisad, stod Fjuppes bil parkerad.

Dom var där på ett litet studiebesök…eller kan det ha varit så att dom hade annat ärende dit, något som rör lackering?

Nå, Buicken blir ett för stort projekt för dom då det inte finns tydligen avskärningar på bilen, den skulle börja se ut som ett lapptäcke, trodde Micke och allt arbete skulle vara förgäves. Däremot sa han att dom skulle kunna lacka hela bilen om vi gör allt förarbete…så vi får se vad det lider. Kan ju vara värt då då han gissade på ca 50 000:- att lacka den på en firma. Men då ska man ju också ha tid att göra detta själv. Jaja, rätt var det är så kommer vildkatten att ha förändrat utseendet til det bättre, vi får se vad det lider.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-09-06 19:23)
    Du har helt rätt, slipning är vad man måste göra och ta bort alla detaljer innan inlämning. Vi ska grunna på saken, dels är det ju en kostnadsfråga och sedan vart vi ska hålla hus. Vi gjorde ju en rejäl missbedömning när vi köpte vildkatten…den rymms ju inte i garaget, den rackaren. Eller så var det så att vi inte ville se, att den var för stor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.