Nu åker han in…igen

 

Nu ska skelettet få komma in i igen, en vecka ute i friska luften var allt jag skulle ge honom. Han har onekligen väckt uppmärksamhet där han suttit med marschaller brinnande bredvid.
Bilar har bromsat, lagt in backen och tittat dit. Människor har stått vid staketet och pekat, pratat och skrattat. Arbetaren här utanför har ropat på kollegor som fått gå tillbaka för att se vad det varit som dom velat visa, ja han har varit mycket poppis, i alla fall 🙂 
Nu är det grävt ett hål utanför vårat staket, det ska nog ner en lyktstolpe där eftersom dom tagit bort dom gamla. Jag sa att vi skulle slänga ner skelettet där, i gropen, så får vi se vad dom säger imorgon, då dom kommer och ska fortsätta sitt arbete.
Hade egentligen varit kul att få se reaktionen, men nä, så dum kan vi inte vara. Theresé tyckte att det kunde räcka med ett ben, med risk för att området skulle spärras av för vidare utredning, samt utgrävning 🙂
Vi fick då fira gårdagen ordentligt, olika sorters bakverk och kaffe, blev det i Norum. Åke passade också på att flytta bussen en bit. Pappa hade gjort i ordning en liten avfart där den står mindre i vägen.
Sen åkte vi förbi graven igen, och där var det folk, kan man lugnt säga. Jag trodde varken att vi skulle ta oss in eller ut, men vi lyckades. Sen hann vi vara hemma en timme innan vi vandrade iväg på Lundalogén, för en god middag.
Ingen sen kväll, blev det, mest för Sally, som ju blir trött lite tidigare än vi andra och sedan skulle ju jag upp i ottan, så hemgång vid nio blev perfekt. Och idag åker dom hem igen. Jag hinner hem innan dess, för idag är det bara ett 5 timmars pass eftersom jag gett bort min helg, det blir alldeles lagom.
Önskar er alla en fin dag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten