Vad gjorde jag för fel???

 

Jag har varit på Expo, på väg därifrån bestämmer jag mig för att ta rondellen och sedan ut på kyrkbron. På bilden representerar den första (största) oranga Camaron, jag, och den lilla röda Camaron en bil som kör ut i rondellen, bakom mig:
Tala om för mig vad jag gjort för fel då han lägger sig på tutan och först gasar till, precis som om han gör allt för att hinna ikapp mig och sedan nitar för att visa vad otroligt nära han var att köra in i mig… bakifrån.
Jag ligger som synes i det inre körfältet och jag är redan inne i rondellen då han kommer. Mig veterligen har jag inte gjort något fel, annat än möjligtvis då jag vinkade till honom med det långa fingret… efteråt.
Tacksam för reflektioner och tillrättavisande om jag gjort något galet!
ps. notera den grymt snygga teckningen ds 🙂

4 kommentarer

  1. Marianne

    Du har ju givetvis inte gjort något fel, men om det är E4-rondellen så tror visst alla (bönder) att de hr företräde. Hade han smällt in i dig hade han fått böterna. Ha en bra helg.

  2. Per

    Hallå. Klart han blir arg när du vart på Expo och köpt dom sista ljusglasen han skulle ha! klart han e arg. Nä,skämt åsido,solklart fall av ännu en som inte kan rondellkörning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten