Japp, nu kör jag…

 

Jag skrev en gång, för ett bra tag sedan, att vi suttit och sett på tillbaka till framtiden, och att en snubbe i slutet av filmen sagt några kloka ord. Grejen är att den där filmen har vi sett så många gånger men jag har aldrig tagit till mig dom orden… precis som om dom hade varit osagda.
Nå, den där gången så både såg jag och hörde vad han sa, och det var något som liknade detta: framtiden är ett oskrivet blad och det är du som kan se till att den blir bra.
Visst är det så sant som det är sagt. Och med dom orden och den tanken, så tänker jag nu göra något åt min framtid. Jag börjar med att ge mig på min vikt, haha… och den ska jag ge vad den tål, seriöst. Sen ska jag se till att det ska göras ordentligt också. Och i och med att jag skriver det här så har jag också försett mig med en piska.
Jag tänker dessutom INTE, skriva att jag nu ska försöka… utan jag SKA, lätt va? Nä, det är inte lätt, men det är betydligt lättare när man nu vill och ger sig den på det, istället för att gå ut med något halvhjärtat, som håller ett tag och sedan ger man upp.
Så, med dom orden påbörjar jag nu mitt nya livsprojekt… önska mig lyckat till!
Tänk, jag har nu varit vaken i över en timme och tjugo minuter, och jag har inte gjort ett enda dyft, förutom att ha surfat runt här, druckit kaffe och nu skrivit detta blogginlägg. Och nu återstår bara att mata katterna, väcka Nicco och ge sig av på jobbet. Jag har en lättsam vecka, med två arbetsdagar, men sedan har jag helgen och den är ju lite tuffare, men jag hinner ju ladda upp inför den.
Önskar er alla en fin måndag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten