Vi har drag i det här huset med…

 

Jag har suttit och letat efter blogginlägget jag skrev… för längesedan, om draget vi hade i brevlådan, då vi bodde i lägenheten, kommer ni ihåg det? Det var ett susande ljud ute i trapphuset och öppnade vi brevlådan så fladdrade håret som om man suttit i en cab.
Nå, nu har vi har ett liknade händelseförlopp, här, i huset, men inte ute i brevlådan 🙂 Nä, i handfatet på toaletten, jojomensan. Förklara det, den som kan.
Vi hade väl åtminstone bott här i ett halvår, utan konstigheter, men så plötsligt börjar det lukta avlopp inne på toan, och lukten kommer från handfatet. Åke har rensat, jag har hällt dit både ättika och vinäger, inget hjälper.
Så upptäckte han en dag… eller kväll, att det faktiskt blåser upp luft från handfatet. Ja jädrar, nu behövs det igen hårfön i det huset, vi kan bara ställa oss lätt framåtböjda vi handfatet, moahaha… ja ok, jag överdriver litegrann.
Men hur kan detta komma sig? *suck* Jaja, nu har jag inte tid längre, ska mata katterna och gå och hämta upp Kerstin, skriver förmodligen mer sedan. Ha en fin start på dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten