En gästblogg

Annika "gammbossen", lämnade en kommentar som jag godkänt, men eftersom jag också vet att det inte är alla som går in och läser just kommentarerna så ska hon få sin kommentar utlagd här, under mitt blogginlägg.

Ja Annika, jag delar absolut din åsikt om soptunnorna och det där, jättesmart idé, faktiskt. Varsågod, här kommer inlägget:

Annika Collén säger:

Eftersom Maria är världens bästa och skriver så lättsamt och bra så läser många hennes blogg. Jag har bett henne några gånger att få ut det jag vill säga men hon säger alltid starta en egen blogg! Två halvhjärtade försök utan framgång behöver jag för att veta att kontinuitet är inget för mig. Nu tänkte jag fuska och skriva av mig lite hos henne om hon godkänner det vi har inte alltid samma åsikt om allt….

1 varför avverkar man inte en tredjedel av gammliaskogen och andra grönområden medan träden är värdefulla ger ungdomarna sommarjobb med plantering en sak som stärkt många norrlänningars ryggar och psyke(myggen). Ge pengarna till sjukvården så att samma förutsättningar gäller för all vart vi än bor i Sverige. Alla partier har vård skola och omsorg som grundsten varför märker vi inte det?

2 varför måste det vara så mycket socker i allt gluten bröd 72gr per 100 många "vanliga" bröd är sockerfria eller har 3gr och ändå är goda. För att man har gluten behöver man väl inte dessutom äta ohälsosamt? Hallo semper m.fl

3 varför finns det inte fler papperskorgar och hundbajslådor? Inför 2014 borde vi bli renare. Istället för att bekosta utställningar där barnen ritar och deras verk bara är för en viss tid låt dem designa och färgsätta soptunnor, papperskorgar, hundbajs tunnor, offentliga toaletter mm. Det skulle ge dem varaktiga verk, glädja generationer, skapa delaktighet i samhället och jag är säker att med fler tunnor mm fick någon eller några jobb, folk skulle ha någonstans att kasta sitt skräp och vi skulle lära en generation att hålla rent. Kanske tom bygga källsortering på en gång inför ett nytt dåvamyran som inte tar 4 tons skopor med färdigblandad kompott utan som verkligen återanvänder och tillverkar nytt.

4 varför byggs det inte maskiner som trots att man kör i mitten på gångbanan sandar, saltar hälften så att man får sparka,,,,norrländsk underbar specialitet som vore a

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-04-13 09:25)
    Hahaa… fast jag vet nog hur hon tänker, ska du hålla dig framme med en blogg så får du nog skriva mer än en gång i månaden eller i hennes fall (ledsen Annika) så blev det nog en gång i halvåret, hon har inte tid… eller så ger hon sig själv, ingen tid. Men hon skulle kunna, om hon gav sig den på det. Ha en fin helg, du med, Lisbet!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2012-04-13 12:37)
    Jag fick då bara fyra förslag… men det kan hända att dom andra två, inte rymdes i kommentators rutan, man har ju bara ett antal bokstäver på sig. Hon får väl kommentera igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten