Att harva runt eller….hur var det nu

Jo jag skrev ju tidigare idag att jag harvade runt igår, och det kan ju tolkas på olika sätt. Ett av dom kan vara att man går och drar fötterna efter sig,och det var väl precis vad jag gjorde då jag först… kastade ett av våra Ikea glas, rätt upp i luften, den flippade runt några gånger, jag snärtade till glaset med handen och den fick ny fart rätt upp, sen höftade jag till den och slutligen hamnade glaset med ett *klirr* rätt på köksgolvet.

Jag hatar glas som går sönder på golvet… jag dammsög och plockade och drog dammsugaren en extra gång, men vad hjälpte det då, när jag lik förbenat drar fötterna och lyckas med konstycket att få in en glasbit i främre trampdynan och nu sitter den där.

Jag känner ingenting om jag drar med nagel under trampdynan men jädrar då jag ska gå. Och då satt jag ändå med en pincett igår och gjorde en mindre utgrävning men fick tydligen inte tag i någonting, hur gör man nu då???

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2012-05-14 13:35)
    Neeeej, jag vill inte, tror du inte den kan ploppa ut ändå? Fotbad föreslog chefen, ska testa då jag kommer hem, men det där kan då inte vara nån stor skärva, men nog så irriterande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten