En JÄTTEÖL, shit vad gott

Har fått denna reklam på hjärnan… hm, menas det då att reklamen egentligen kan räknas som lyckad, för jag kan knappast vara ensam om att ha fått det problemet?

Fast öl är inte en av mina favoriter så dom kan känna sig lurad ändå, eller…. vem vet, rätt var det är då jag står där på affären, vid mjölkdisken och sträcker ut min hand för att grabba tag i en lätt eller standardmjölk, så poppar låten upp i skallen och jag styr genast mina steg till drickorna och ölen istället och sjunger högt (för mig själv, tror jag) en JÄTTEÖL…. åhh shit va gott!!!

Moahaha…

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Den där reklamen hade jag tänkt skriva om, för den IRRITERAR mig så vansinnigt. Melodin ’Till havs’ är ju helt okej, men att sjunga om öl och säga ’shit’ vad gott blir stilbrott för mig. Dessutom är ljudet så högt och sången så lång så det skär i mina öron. Nej, riktigt dålig reklam, tycker jag.
    Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-05-20 15:30)
    Men då har dom ju verkligen lyckats, för den irriterar, man vet vad dom säljer, och man vet vilket varumärke det är. Riktiga luringar det där 🙂

  3. Mormor

    Det må da være en høyst vellykket kampanje om den kleber seg til hjernen og att på til klarer å irritere vettet av en stakkar.
    På den annen side.
    Er det en usedvanlig irriterende reklamesnutt, styrer jeg gjerne unna både produkt og fremstiller, så på meg hadde den hatt en negativ virkning. Så nei – Ikke noe øl på meg.
    Synd for dem 🙂
    Ha en flott mandag

  4. Kristoffer

    Eheheheh! Sorry, det där var faktiskt det roligaste jag läst på länge! xD (Alltså, typ dom två sista raderna…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten