Det blir väder, var så säkra!

 

Nicco tog sig iväg igår morse och hamnade rätt dessutom, på Arlanda, där Theresé hämtade upp henne för vidare färd till Tierp arena där dom skulle kolla in lite dragracing. Första meddelandet jag fick var: Dom har toaletter med vatten här!!! 😮
Ja, det är man inte bortskämd med häruppe på tävlingarna, det finns varken spolande toaletter eller vatten att tvätta sig med efteråt, tur då att man har buss med tillgång till vatten 🙂
Sedan frågade jag henne om det var bra väder där och om dom fått köra lite ännu. Fick till svar, från 10-11, har vi fått se tre motorcyklar (detta var klockan tolv) så med andra ord regnade det, och dom fick inte se mer heller. Men dom med biljetter skulle få gå in idag också. Så dom kanske skulle dit igen, beroende på vädret då, förstås.
Såg på vk.se att väder får vi räkna med till midsommar, det låter inte alls som en varm utesittarkväll, utan kallt och regnigt, men jag kan inte låta bli att undra varför dom ska behöva tala om det NU??? Vädret verkar ju vara lika lättpåverkat som… blodtrycket, det kan ändra på någon dag, och varför ska man då gå runt och tycka att det kommer att bli sk-t om man inte får sitta ute, eller man går och ser fram emot en varm helg som sedan visar sig bli helt tvärtom.
Det lär man ju få se då den dagen kommer, man kommer ju inte flytta till Bahamas bara för att det stänker på midsommarafton eller för att det inte kommer att komma snö förrän på julafton. Varför har alla blivit så begeistrade av vädret, man kan ju ändå inte påverka det, förutom möjligtvis, planera för att sitta inne?
Nå, nog om vatten och blöta, vi får se det från den ljusa sidan, idag behöver jag inte vattna blommorna här ute, inte heller behöver någon bränna sig i solen. Jag jobbar, därav den tidiga timmen då jag sitter här, usch, jag har inte alls sovit bra, var jättetrött klockan tio igår kväll så jag gick i säng, men somnade ändå inte förrän tolv och har vaknat varenda timme *suck*, men en annan är ju ledig tre dagar efter den här helgen så det känns ändå bra. Önskar er alla en fin söndag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Mormor

  Man får ta det været som kommer.
  Likevel skal vi gjerne ”se litt inn i fremtiden” også når det gjelder vær.
  Nå har du så rett i at vær, det blir det uansett.
  Ha en flott søndag 🙂

 2. Marja Granqvist

  Jag måste säga att jag bryr mig inte vilket väder det är eller blir. Man måste inte sitta ute på midsommarafton, sillen smakar gott även inomhus. Jag älskar ju att promenera ute i regnet, så det är inget jag hänger läpp för. Jag ska ju åka upp till Kalix och tar med kläder för både sol och kyla… kanske mest för lite kyligare väder.
  Ha en bra söndag! Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-06-17 15:04)
  Jag skulleju tycka att sol skulle sitta fint, men… varför skulle jag oroa mig över det nu, jag kan ju ändå inte göra nåt åt det, vi får ta det som blir. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten