Det går trögt… nå hemskt

En enda runda har vi hunnit med… en evig väntan är vad denna sport innebär. Just nu har det varit en sanering som heter duga och alla som nu står på startplattan får köra bort innan det blir lunch uppehåll.

Jag hade en reaktion på 0.076 och är tillsvidare kvaltvåa, ettan reagerade på 0.048. Min tid över mållinjen…14.08, men den kan säkert bli bättre, jag smällde in trean för snabbt, kändes det som. Sedan blev det lite oljeläckage men det är fixat, en packning som var dålig.

Nicco första runda, och hon blev kval sexa av elva stycken, inte alls dåligt, tycker jag, fast bilen ville inte gå riktigt bra, men det kan bero på benin som finns kvar i förgasaren, vi får se nu då hon kör, om den går bättre.

Med på banan har hon också sin mentor, Frida Jonsson, som ägde bilen innan Nicco, perfekt att få ha henne som instruktör, både för Nicco och oss, som inte kan ett jota om dragstern.

Nu ligger i alla fall uppstekt pannkaka i stekpannan och väntar på att bli uppäten, återkommer senare med uppdatering… om jag hinner 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten