God morgon!

 

Förarmöte om 23 minuter…pip, jag tror inte at vi drar igång nio, som det var tänkt, det har regnat i natt så jag gissar att banan inte är så torr som den ska vara, men det lär vi ju få höra på mötet då.
Jag rödlyktade på min andra och sista runda igår, jo, det gäller att vara på hugget. Han jag mötte rödlyktade före mig och därför såg jag aldrig min rödlykta, så jag satt där under 400 meter och tyckte att allting gick lysande, bilen kändes bra, växlingen funkade perfekt och jag fick tummen upp vid banslutet av räddningspersonal, inget oljeläckage eller annat otyg, med andra ord, men så var det den där röda lyktan, hm…ska försöka att inte vara så ivrig i starten, då.
Annars inget speciellt, Nicco ligger fortfarande kvaletta, så vi håller en tumme för henne idag, att det fortsätter gå som på räls. Mycket ljud och mer ska det väl bli då Monika Öberg blåser iväg klockan tolv idag, i sin Top Fuel. Beroende på hur det sedan går så får vi se om vi stannar en natt till eller om det blir tillbaka resa till stugan ikväll. Vi kör nämligen finalerna klockan nio ikväll.
Önskar er alla en fin lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten