Spökskiten

 

Dagarna flyger fram, svårt att tänka sig att vi varit här sedan i torsdags och detta blir sedan sista natten innan hemfärd. Vi hann inte komma på vad vi skulle göra för nåt idag, kanske det blir Ikea eller om Theresé har nåt bättre förslag. Åke har i alla fall planerat att fixa och dona med DKW:n, och Anders har ju redan haft sin semester så han är på jobbet.
Igår eftermiddag åkte vi, jag, Theresé, Nicco och Rickard till Sala. Där dom  har en rätt rejäl antikaffär och loppis. Det var roligt att gå där och mycket saker hade dom. Nicco drog öronen åt sig redan i dörren, och sa att hon minsann inte skulle gå in där:
Inga kyrkligheter tyckte hon att det skulle vara och dom skulle inte försöka pådyvla henne om att det finns någon däruppe. Men… hon gick in ändå, om än något motvilligt 🙂
Många fina porslins saker, men jag köpte inget sånt, porslin har vi så vi kan använda dom som engångssaker, däremot hittade jag en annan sak, och jag kunde inte låta bli:
Plus en tavla jag ska sätta på buss toadörren, ”toalettencyklopedin”, och här ska ni få en av dom 10 alternativa skitarna.
1.   Spökskiten.
Du vet att du skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den för torpedskiten av de som hört plasket.
Jag gick och höll tavlan krampaktigt i handen och skrattade så folk där trodde väl att det brunnit någonstans, vilken tur att man kan roa sig, va?
Efter middagen fixade Åke och Rickard med Rickards nyinskaffade pocketbike och han såg mäkta glad ut då han äntligen fick igång den:
Och Nicco gjorde sig klar för deras utflykt med vespan:
Så var den dagen slut och nu har en ny börjat, så jag hoppas att ni alla får en bra sådan!
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-07-23 08:32)
  Tack Lisbet, och jag tycker det är lika roligt att skriva… fast uppkopplingen här kan jämföras med den i Fällfors, med andra ord är den urusel, och det är irriterande nå hemskt. Jag gick ut och tog en kaffe i väntan på att ladda upp en bild, det säger väl allt. *nickar*

 2. Marja Granqvist

  Vilken häftig döskalle! Antar att du kommer att sätta ut den på ett strategiskt ställe i trädgården så att alla kan se och kanske bli lite rädda.:) Vad är det för material?
  Instämmer med Lisbet att det är roligt att läsa om er semester… det är full fart hela tiden.:) Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-07-23 10:52)
  Exakt det första jag sa att jag skulle göra, men jag vet inte vad grannarna säger om det 🙂 Den är gjord i någon typ av tyngre plast, och äkta mossa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten