Tur att jag besinnade mig

 

Svängde upp på parkeringen på jobbet igår och ser att en person just håller på att ställa sig på ”min” parkeringsplats. Jag glider fram, vevar ner rutan och frågar, med en viss, bister uppsyn, om personen ifråga känner hon som betalar för den rutan.
Kvinnan hör inte vad jag säger utan kommer fram med ett glatt leende och jag upprepar min fråga samtidigt som jag blir lur på att vi kanske ska på samma ställe, och mycket riktigt, det ska hon. Så igår fick jag en lättare start på jobbet då vi fick vara två om att göra sysslorna. Och vilken tur att jag besinnade mig, tycker inte om när folk ”stjäl” andras p-platser som dom betalat för 🙂
Åke skulle visa mig en sak i ett reklamblad igår, och mina ögon föll på denna annons:
Vad menar dom nu med detta??? Att håret försvinner med upp till 50%, hm… innebär det då att om man använder den en gång till, så försvinner allt, alternativt 50% av dom 50% som du hade kvar, eller… tar den bara halva sidan?
Sedan undrar jag, när dom nu skriver såna här saker, är det bara för att fylla upp reklamplatsen som dom betalat för, och det kommer dom på i sista minuten och därför kan ibland (eller väldigt ofta) själva informationen bli fruktansvärt kryptisk och svårförstådd, om man nu läser det som står där, ja, fundera på det ni 🙂
Jag tänker då fixa min frukost nu så jag lägger mina grubblerier åt sidan och hoppas att ni får en produktiv och bra dag!
 
Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Oj då… den tarbort 50% (vartannat hårstrå??) och förhindrar att hår växer. Låter alldeles för bra, det borde de väl själva förstå. Ibland fattar man inte hur de tänker. Ha en bra dag! Kram

 2. Tina Florin

  Apropå det glada leendet på jobbparkeringen som jag bjöd på i måndags morse, berodde på din lilla Buick! Man blir ju glad av att se en riktig bil! Åh, vad jag älskar detta mullrande motorljud! 🙂
  Verkligen kul arbetsdag med dig!

 3. Helena Nilsson Springare

  *skrattar högt* Ja, det var ju tur att det var en oskyldig en haha..

  Appropå elgiganten: Min son trallar på nån gammal jingel som han hört om att ”det är dumt att betala för mycket” Fy vad less jag blir på all reklam! SUCK! ps: epilator gör ONT!

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-08-03 11:15)
  Jopp, jag har nog en tendens att reta upp mig på småsaker, och det hade kunnat låta värre 🙂 Tur också att hon kom fram och smilade, det tar ju som udden av allt.

  Haha… ja visst är det dumt att betala för mycket men i det här fallet betalar jag ingenting, jag tänker inte köpa den där grejen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten