Team tröjor

Vi hade tänkt skaffa oss team tröjor, egentligen ska man väl vara teamklädda då man tävlar för att det ska se rätt och riktigt ut.

Jag beställde ett par fräcka långärmade saker från drakarnas rike… för över sex veckor sedan, men jag har inte hört ett endaste ord från dom.

Ändå står det på deras hemsida att om leverans inte sker inom 14 dagar så kommer dom att höra av sig. Jag mejlade till dom efter 3½ vecka och frågade om vi inte skulle få tröjorna snart… inget svar.

Sedan mejlade jag två veckor efter det och frågade vart f-n tröjorna tog vägen och varför dom inte svarar…inget svar. Så nu skiter vi i dom (deras förlust) och beställer från annat håll.

Jag hittade ett ställe som har tryck på framsidan och på baksidan kan man lägga till text och foto om man vill. Jag har suttit och gluttat på dom där och det finns en del roliga tröjor, typ två korslagda skiftnycklar och med texten: I couldn’t fix your brakes, but I maid your horn sound louder. Och givetvis skulle detta vara en tröja för mekanikerna 🙂

På en annan står det: Don´t drive faster than youre guardian angel can fly! Japp, den skulle ju platsa den med, men det blir en annan tröja, ni får se den sedan, och den är INTE med nåt sånt där tryck på.

 

4 kommentarer

  1. Tina Florin

    Jag ser oxå fram emot att få se bild på nytröjan!

    För ngn vecka sedan startade jag en blogg här,
    bara för att kunna logga in enkelt, och om jag vill skriva en kommentar är jag redan inloggad
    o behöver inte fylla i namn, mejl o svara på kodfråga…

    men nu hittar jag ingenstans vad jag hade för lösen el användarnamn el nånting…så irritersamt!
    Kommer inte in och jag blir inte tillsänt ngt lösen när jag uppger min mejl…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten