Mönster

Återigen dags för fototriss och denna veckas tema är mönster. Jag började genast gräva i arkivet och jag hittade ett mönstrigt kort som jag tagit i Uppsala under semestern…kanske jag hade lite att göra, vem vet?

Mönster kan ju också vara så mycket mer…hade jag nu haft en serie på tre kort i samma stuk så hade ju även dom följt ett mönster, men jag hoppar över till en liten motordel, istället, även den mönstrad:

Och jag avslutar trissen med ett mönster jag gillar, lite eldigt sådär 🙂

Eftersom denna triss också är en tävling så länkar jag till denna sida där man kan göra fantastiska saker med sina foton: http://www.photowall.se/

Samt här kan ni ju hitta andra mönstrade saker sett ur ett annat perspektiv: http://fototriss.blogspot.se/

 

12 kommentarer

  1. Rajson

    Häftigt fat men favvon blir glasen. Mönstret blir så snygtt just inne i glaset. HAde varit kul att se ett taget endast på detta. Skulle nog vara symmetriskt snyggt.
    Ha det gott!

  2. Anitas - Malta

    Ja, det var en eldig avslutning må jag säga 😉 Första bilden är urläcker med glasen som ger underlaget ett lite speciellt mönster. Motordelar kan jag noll om men att den här har ett mönster kan tom jag se. Kul och varierad triss !!

  3. Erik Semlan

    Eldmönstret var läckert. Är det en glastallrik? Mönstret skulle säkert kunna passa på en dragracingbil!
    Drevet har sitt mönster för att få ner vikten och spara in på metallen antar jag.
    Lustigt att glasens cirkelmönster skapar olika rutor av bordets rutmönster i sin tur. Häftigt! Ser ut som rutorna blir större längre ner på glasen. Väljer glasmönstret på första bilden, klart kul effekt.

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Erik Semlan (2012-09-10 18:07)
    Japp, en glastallrik jag köpte till min man på hans födelsedag, finns även i andra färger, men orange tyckte jag var snyggast 🙂 Detta är kamdrevet till Niccos juniordragster, kamaxeln flög ju i somras. Glas effekten gillar jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten