JAG VANN, YESSS!!!

Eller hur var det nu, om man klickar på länken som följer med i sms:et där det står att man vunnit någonting från Apple, så är det enda man möjligtvis vunnit… en lastbil i Hong Kong och man får hämta den själv, eller…ett spionprogram, direkt in i mobilen. Jodå enligt vad som skrivs på vk.se just nu, så är det så det ligger till.

Jag fick inte bara ett sms, utan fem minuter senare ringde mobilen, jag svarade och hörde med en gång att det var ett försäljningssamtal, typ, så jag lade bara på luren. Googlade på numret nu och det kommer upp att det handlar om någon tävling, så förmodligen hade det med sms:et att göra, men tji fick dom, och klickat på länken har jag INTE gjort, utan jag raderade skiten. HA!!!

5 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Visst är det härligt när man vinner! Jag har också fått på datorn att jag vunnit och när jag valt vad jag vill ha, av tre olika fina saker, så blir jag lotsad vidare och vidare och vidare och……tills jag stänger ned!

  2. Tina Florin

    Huga för sådana vinstblufferier 🙁

    Hoppas däremot att du vinner på BingoLotto nästa helg, för Bingolotto-Micke som brukar sitta på Victoria o sälja lotter, har skickat med en lott och en påse godis till dig, Maria.

    Lott och påse finns här hos mig, så jag hopps att du hinner med att kika in på Teg, före onsdag. Jag har bakat Lingonbröd!
    Då ska jag även förklara hur det kom sig att han tänker på dig, just nu.

    Men annars lämnnar jag det hos dig, innan jag far till Östersund, det är inte förrän på onsdag.

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten