”Mr” Detkanvaravadsomhelst

 

Jag träffade en jobbarkompis på stan igår och vi gick och käkade lunch på Åhléns. Jag tog dagens, vilket var fläsk, löksås och potatis. Nu har jag hört talas om denna mat i flera år men har aldrig någonsin ätit det, så jag föll till föga och testade, ja, och det var inte så tokigt.
Sa det till Tina då jag pratade med henne igår kväll och då undrade hon nog vart jag varit i mina ungdomsdagar då min mamma skulle ha lagat till den maträtten. Hm… ja sa jag, då ropade jag förmodligen att jag inte var hungrig för det låter inte så gott, faktiskt. Men nu har jag provat… och jag lever idag med 🙂
Var ju till min ”nya” läkare igår, och jag måste ju säga att han verkar veta vad han snackar om… inga krusiduller här inte, jag blev fortsatt sjukskriven till den 16/12, och detta beror på mina händer. Jag har, vad han tror, fått reumatiskt i händerna och detta på grund av psoriasisen på armbågen, så nu ska jag få en chockbehandling med kortisonsalva och tabletter, sedan ska jag få röntga både händer och handleder… äntligen får man då utredas och komma sig någonvart.
Så nu fick man ju svart på vitt att det finns dom som ”Mr” Detkanvaravadsomhelst, och det finns såna som precis som en själv, vill veta vad felet är, även om det kanske inte finns något att göra åt saken.
Ursäkta avbrottet… eller ja, det såg ju inte ni va, jag har precis varit utanför dörren och gasat iväg med Åke till vårdcentralen, han skulle vara där klockan 8, men Mazdan ville inte det, den var stendöd, men Jeepen gick igång, om än något motsträvigt, är nog dags att ladda upp batterierna lite, dom tar stryk i kylan.
Själv ska jag åka ut på jobbet om någon timme, då det tydligen är julklappsutdelning från våra arbetsgivare och sedan ska jag ju vara till optikern. Åke får handgå hem och sedan kanske han får ta Jeepen då han ska ner på stan och besöka tandläkaren… det är mycket nu.
Jag bytte gardiner i tvrummet igår också, retar mig så fruktansvärt på dessa panelsaker och andra gardiner som INTE har någon färg på baksidan, det ser ju ut som man hängt ett lakan i fönstret, så nu blev dom bara röda, men det blev då färg utåt också…HA!!!
Önskar er alla en fin onsdag!
Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    Måste nog ta tillbaka det där om att mor din antagligen gjorde fläsk med löksås…Kan vara en generationsfråga..Min mor skulle nog pldersmässigt kunna vara mor till din mamma…
    Men i alla fall, fläsk med löksås fick jag tack o lov ofta till middag, eller blodpalten…mums!

    vad blir det för julklapp till dig, Maria?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten