Exklusivt… nåt så otroligt!!!

 

Jag fick ett erbjudande igår, då jag tidigare beställt en sak från en viss sida, följande stod att läsa i mejlet:
Som tack för att du tog din tid skulle vi vilja erbjuda dig 10% rabatt på din nästa beställning hos xxxx.xx. Du kommer att motta en exklusiv rabatt kod inom tre dagar efter att du gjort din recension.
Tack för att du tog din tid.
Nu vet inte jag om jag har fel på mitt huvud då jag alltid ser saker i texter som jag inte riktigt begriper. Det står ju i klartext, på översta raden, att jag ska få 10%, bra, då vet jag, det är ju varken mer eller mindre, det gör tio kronor om jag handlar för hundra, punkt slut.
Men där står sedan något mer, på andra raden, jag kommer att få en exklusiv, rabatt kod…*blingbling*. Jag är alltså utvald på något sätt, kan det vara så att själva koden är neonfärgad, kanske större text på den, eller kan det rent av blänka i guld…oj. Nu blev jag faktiskt så nyfiken, så jag kommer att svara på frågorna så får jag se om det blir en häpnadsväckande kod jag får, eller kan det vara ett rent försäljningstrick… jag tror på det sista, dom vill att man omedvetet ska känna sig utvald, vad annars.
För egentligen lovar dom ju inte mig nåt mer än en kod.
Jag fick en julstjärna av Karin (mamma till Annica, som var min bästis och bundis i skolan) strax efter jul. Dom skulle resa bort och tyckte väl att det var onödigt att den skulle få stå där och vissna ner. Och kolla hur den ser ut idag:
Helt otroligt, om ni frågar mig, hur fasen kan den leva…än, och nu måste ni betänka att det är JAG som sköter om den. Inte ett blad har den tappat, nästan så jag får klämma på den varje dag för att intyga att den inte blivit mumifierad på nåt sätt.
Där dom bor, vilket är på samma gård som min mamma, så får alla pensionärer, som bor inom deras förening, en julstjärna varje år, det är ju en fin gest, och jag vet ingen annan förening som gör så. Tyvärr var det dåligt ett sämre slag av blommor som dom fick i år, inga överlevde mer än någon vecka, så där måste det ha blivit fel i transportkedjan, någonstans på vägen.
Önskar er alla en fin lördag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

14 kommentarer

 1. Anna H

  Lova att hålla oss informerad om KODEN!! Exklusiv låter så otroligt spännande!!! Julstjärnan!? Jag är imponerad, själv kör jag siden-varianten efter att ha haft pinnar kvar lagom till julafton allt för många år! //a

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anna H (2013-02-09 14:07)
  Promise… cross my heart and hope to…måste ju se vad det blir av den 🙂 Angående julstjärnan, så måste den vara en född överlevare, här skulle den torkat ihop efter två dagar,om den varit normal.

 3. Tina

  Hallå…! Är det ngn som kan tala om för mig var det finns sidenblommor i lösvikt…Som inte kostar 40 kr/st! Ska ge bort en bukett på Alla hjärtans dag, och det ska vara fejkblommor…

  Kan det vara på Jysk, Rusta, ÖoB, nån som vet?

 4. Tina

  Angående fejk snittblommor…Jag googlade och det ser ut att kunna finnas på Rusta…Samt även i en liten katalog som jag fann i reklamen, den heter Sparköp…Men det brukar ju vara så mycket porto o avgifter att betala, när man skickar efter…

  Önskar dig en god vecka!

  Finns kaffe hos mig, om du far förbi nån dag!

  Men det är lite förkylt här…

  Ja, inte kaffet, alltså…

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Tina (2013-02-11 10:15)
  Men du, Expo, har inte dom snittblommor, därnere? Eller är det bara såna där stora schabrak, kanske, hm…

  Kaffe går alltid ner, ska till tandläkaren på onsdag, men det är 8 på morgonen, sedan smiter jag upp och tränar en stund, men efter det är jag säkert lös och ledig ett tag.

 6. Tina

  Men briljanta Maria, du!

  Jag bor ju antagligen granne med stora Plastblomme-affären!

  Tack för tips!

  Ja, men boka in dig på min kaffemaskin på onsdag, efter träning.
  Finns ägg som vi kan äta i ngn tillagad variant, till kaffet.

  Jag har köpt ägg med dubbla gulor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten