Gemenskap

Med temat gemenskap i dagens fototriss så börjar jag med denna bild, tagen uppe på Gammlia i somras under en av alla onsdagsträffar där dom flesta har det gemensamma intresset av bilar. Där träffas vi och fikar, pratar bilar och vardag:

Fortsätter med radarparet Enya och Eloise, som håller oss alla sysselsatta med sina påhitt. Här är vi uppe i stugan och dom leker tydligen kurragömma. Eloise inne i mattan och Enya ertappades precis här, just innan hon hoppade upp på den stora knölen i mattan och fick ut sin syster så dom fick en gemensam brottningsmatch på golvet.

Avslutar med en "katta"strof bild, ser kaotiskt ut eller hur?

Här har katterna, med gemensamma krafter, fått denna stora tunga kruka att falla ner från tv bänken och rätt ner i golvet där det sedan studsade mot elementet så det hoppade ner i golvet och här hade vi tur… när vi skulle upp med elementet så började det spruta vatten, hade det gjort det i själva smällen så hade vi haft vattenskador som heter duga, eftersom vi inte var hemma då det hände. Däremot hade grannen under hoppat högt av smällen.

Fler gemensamma bilder kan ni kika på här: http://fototriss.blogspot.se/

Maria Lundmark Hällsten