Läs…långsamt, ljuda ordet…

Läs vad som står på tuben:

Ta det långsamt…mm, jag gissar att ni läser Räkost, hur sjutton kan då jag få det till mjukost??? Mjukost med grillsmak, det var precis vad jag förväntade mig att få på hårdbrödmackan till lunch, men ack vad jag bedrog mig. Räkost med grillsmak, nä, dra mig baklänges, och hur långsamt jag än läser texten mmmmju, nä, så står det faktiskt Räkost.

Jag hade med andra ord tillfälligt hjärnsläpp då jag såg tuben.

Sedan undrar jag vidare:

Limited edition, begränsad utgåva, varför gör man något sådant… för att prova på, men om alla i hela Sverige gillar det där då, ska man inte kunna få köpa det någon fler gång, sedan, eller är det bara kört?

Är det meningen att man ska sitta där om 20 år och säga: Kommer ni ihåg, räkosten med grillsmak…undrar vad som hände med den?

Jaja, tur då att jag faktiskt INTE, gillade den där osten, inte för 5 öre, så finns det något frivilligt offer så kan ni få ta över tuben… gratis.

2 kommentarer

  1. Tina

    Så trist med alla hemska tillsatser, i sådana däringa tuber…Njut av en bit mjuk, rumstempererad Brie istället.

    Jag har läst Hemlige Kockens böcker. Det är ett skämt med alla beskrivningar om fejkat rökarom som tillsatser. Näe, inte ett skämt förresten. Det är tragik. Fattar inte hur vi kan gå med på alla tillsatser, i mathyllorna. Och det börjar redan med den färdiga barnmaten på burk.

    Ha en bra kväll, Maria!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Tina (2013-04-08 17:43)
    Jag kan nog tänka mig det, och jag brukar inte använda så mycket mjukost, men nu blev jag ju så sugen, men det sket sig med en gång, kanske var bra det då, att det inte var vad jag trodde, och att det inte var gott 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten