Rosa… njae, inte jag, men…

Har funderat ett tag nu på nya gympaskor, känns drygt att trava runt i vinterkängor i det här vädret, så jag tog mig en utflykt till skohuset, och siktade in mig på ett par rätt så dyra skor, men enbart, för att jag VET, hur viktigt det är att ha ordentliga saker på fötterna.

Jag fick som 15 åring ett par Brooks gympadojor av pappa, då… på den tiden, gick dom lös på 700:-… svindyra med andra ord. Jag hade dom i flera flera år, världens skönaste skor, och när det blev hål på dom, slängdes dom inte bort, pappa skulle spara dom och låna ut dom vid eventuell målning av hus eller annat arbete, jo det var skor som heter duga det.

Nu hittade jag ett par för tusenlappen…mm, det svider, tycker jag, och storleken var något konstig, hittade ett par andra skor som jag testade och dom var sköna, plus att dom bara kostade 349:-. Men… dom är ju för sjutton rosa i sulorna, jag gillar inte rosa, jag vill INTE, men jag föll till föga, dom kändes ju faktiskt bra för mig, och inte nog med det priset, det var rea på dom samt att jag hade en hundralapp i bonus, så… jaja, sa jag till hon som jobbade, för 199:- får jag väl stå ut med att dom är rosa, förmodligen är dom inte det heller så länge till, med tanke på leran som är utomhus 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten