Antingen blodad tand eller så…

Jag var på myrorna och Mio igår, letar efter ett typ av sminkbord, till Nicco, men det ska inte vara någon spegel på det. Med andra ord ett smalt, avlångt bord, men inte så stort, och med någon låda under. Hittade ett jättesnyggt på Mio, men 5500:- tänkte jag inte betala. Nu var inte det ett sminkbord, men precis en sån modell jag tänkt mig.

Jaja, det är väl bara att leta vidare, en vacker dag så hittar man det man söker. Ikea har ett men där tänker jag inte heller betala 500:- i frakt, fattar inte hur det kan kosta så mycket, för det är ju knappast ihop monterat, ett platt paket, mm.

Fikade med Anna nere på strömpilen, och som vanligt, flyger tiden iväg och man tycker inte man suttit speciellt länge. Hann hem och dammsuga, medan middagen blev klar och sedan var det bara att åka ut på flyget och hämta Nicco.

Dom hade haft det jättebra och nu tyckte hon att hon kunde börja spara, så hon kan åka fler gånger. Det är väl så man säger, har man väl åkt en gång, så får man antingen blodad tand, och vill resa mer, eller så fick man avsmak för hela grejen och håller sig inom Sveriges gränser, hädanefter.

Åke fick sig en ny snusnäsduk av Nicco och Theresé, införskaffad på Hard Rock Café, och jag fick en pins till jackan eller vart man nu vill ha den, och en paprika krydda, paprika var tydligen en jättegrej i Budapest, fanns till och med affärer som hette Paprika:

Får se vad det blir idag, har än så länge inga planer, men solen skiner i alla fall och då tar man kaffet och sätter sig utomhus…tror jag. Önskar er alla en fin lördag!

 


 

Maria Lundmark Hällsten