Jag drog ett halsband

God morgon, mitt första morgonpass på ett tag, kändes lite drygt att kravla sig upp ur sängen men det gick, och nu sitter man här med en kopp kaffe i ena handen och datorn framför näsan.

Igår var det mest pyssel här hemma, jag…tadaaa, målade och vill INTE se efter nu, om färgen sitter kvar. Det blev ju 4 brädor som jag målade på plats och 6 stycken som ligger under markisen på bussen (så dom borde ju i alla fall ha klarat sig).

Nicco gjorde kart sitt projekt med sin moppe, kolla här, detta är före:

moppe

Och så här ser den ut idag:

008 009

När jag var ute och gick med Winstone så började det plötsligt att plinga och låta bakom mig, aha, tänkte jag, vad har han nu hittat för järnskrot att bära på… jag försökte gissa mig till något men lyckades inte så jag vände mig om bara för att konstatera att hunden stod kvar 15 meter längre bort och jag gick och drog på hans halsband… det hade lossnat.

Kom ihåg att Åke nämnde nåt liknande på morgonen och jag trodde att Winstone kanske varit våldsam och gjort ett litet utbrytningsförsök, men så var det ju alltså inte.

Sen for Nicco med honom, jag hade förträngt halsbandet, och hon kom hem med Winstone okopplad, alltså det här halsbandet, sa hon, är ju alldeles för stort. Och ja, det var ju det, så nu har han fått ta sitt gamla igen, eftersom det nya jag köpte, råkade jag knipsa av så det blev för kort, och det gamla hade han tuggat sönder, jojo, så kan det gå… men Åke har nu fixat till det jag förstörde, han gjorde ett till hål så nu ska det funka.

Nu ska jag ut med honom, det är lastbilsdag för Winstone, eftersom skolan börjar idag och jag jobbar förmiddag, så det är bara att sätta fart. Önskar er alla en fin måndag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten