Nästa år, då ni!

Jag följde med Nicco till tandläkaren igår, det råkade vara samma person som jag varit till dagen innan, så vi tvär checkade att läget var ok, med mig, innan det var dags för Nicco.

Hennes behandling krävde bedövning vilket är jätte längesedan hon tagit och hon hade nog glömt bort effekten av den. Jag höll då på att skratta till tårarna kom då hon skulle prata. –Mamma…skvatta inte, jag kan inte pjata!

Nå, nu var då det bortgjort för hennes del och det var ju skönt, om man någon gång fick ha det så lätt 🙂 Nu känns det som om jag borde ha V.I.P parkering där och röda mattan ska borstas av och rullas ut då jag kommer, typ.

Efter lunch åkte jag en tvärsväng till Tina, så där innan julen, inte så säkert att vi träffas förrän nästa år… det får tiden utvisa.

Nästa år, kan ni tänka, då ska vi, det vill säga jag och Tina, åka iväg på en liten tripp… till… tadaaa, Spanien, närmare bestämt Torrevieja, där hon och hennes sambo köpt en lägenhet, inte illa. Jag har ju aldrig varit på en charter resa så där och aldrig söder om Tyskland. Så för mig blir det ett äventyr med stort Ä, ska bli så roligt, och biljetterna är redan bokade 🙂

Men än så länge har vi 2013, och man märker att vi närmar oss jul med stormsteg, om än snön håller på att försvinna med dessa plusgrader. Ett fint julkort damp ner i brevlådan i förrgår, vår egen lilla tomte Sally, hälsade en God Jul:

001 003 006 007

Och paket till mig hittade jag i brevlådan igår, från bloggarkompisen i Stockholm, så högen under granen växer 🙂

008

Och här en liten bild från promenaden igår, Winstone var lite osäker på vad dessa konstiga djur är för något:

Foto1126

Och med den bilden kom jag osökt att tänka på bilden/tavlan som sitter på vårdcentralen på Teg, hahaa… och jag som först såg en bunt med kaniner, detta är ju definitivt, konstiga djur 🙂

Foto1121

Önskar er alla en toppen torsdag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten