”Jakten på den försvunna skatten” style

Jag hann det jag hade förutsatt mig att göra igår, köpa kaffe innan Tina kom hit och sånt där smågrejs. Vi hade en trevlig frukost, aningens längre än vad jag normalt brukar ha 🙂

Sen hade jag tänkt att hon skulle få släppa av mig i närheten av stan, jag hade tänkt mig på en uraffär och se om dom kunde värdera Åkes farfars guld fickur, och Tina tyckte att hon kunde följa med så jag tog Winstone en snabbpromenad medan hon skulle duka undan frukosten.

Hon fick sig ett litet äventyr i ”Jakten på den försvunna skatten” style. Hon tänkte inte på att vi har 2 katter här, som tydligen gör vad som helst för att ta sig in där dom inte får vara, då det är någon annan än vi här… det där hade dom räknat ut i minsta detalj.

Då hon hade fullt upp med att hålla en katt ute så tog den andra sats och rusade in, när hon skulle fösa ut den katten så kom nästa, och då hade hon dessutom mjölksnipan i ena handen och guldklockan i den andra, och det blev väl som det brukar då man ska försöka hålla kvar något, i händerna samtidigt som man gör något med fötterna… händerna viftar på och den handen hon gjorde det med, där fanns mjölken, hahaha…

Katten fick sig en liten mjölkdusch, även dörren, jaja, det där var ju till och med nästan som om jag hade gjort det, seriöst 😀

Vi hann gå in en sväng på Lagerhaus:

Foto1257

Sedan tog vi en av passagerna, jag vet inte vad den heter, Domus om ni frågar mig, och sedan passerade vi Renmarkstorget där det var full aktivitet inför lördagen, gissar jag:

Foto1259 Foto1260 Foto1261 Foto1262 Foto1263

Nicco noterade igår kväll, då hon var ute med Winstone, att dom övar på den där ljusshowen, det kunde man till och med se från vårt fönster, på himlen hände det saker

Önskar er alla en fin onsdag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Spegelbilden (spegelfotot?!) 😀 va ju himla läckert 😀 Lagerhaus har så mycket roligt så nu orkar jag inte ens gå in där för jag har inte tiiid att kolla på allt haha..

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hihi, Nicco frågade om ”fjortisbilden”, jag förstod inte vad hon menade först 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten