Duger det?

I och med vår schema förnyelse så jobba jag idag förmiddag, lite krångligt då man haft kvällspass, men det är inte alla dagar som ser ut så här. Känns aningens drygt då man dessutom inte föll till ro och somnade förrän 12 och skulle upp i ottan. Men hey, jag klarar mig 😀

Det blev en kvällsfika igår och här blev jag smått överraskad, kolla in brödskivorna:

001

Vad hände??? Olycka i bageriet…glömde dom bort tiden…gick kaveln sönder, frågorna hopar sig och en utredning kommer att göras inom en snar framtid. Eller ja, där överdrev jag lätt.

Vi kom att prata om bröllop, testamenten och så vidare, jamen hur blev det nu, sa Åke, du sa ju att vi skulle skriva ett testamente. Ehhh, nä, sa jag och såg frågande ut, vadå testamente, det vet jag inget om. Och av vilken anledning? Nopp, det visste han inte.

Vi klurade vidare en stund och sååå, kom jag på vad det kunde tänkas vara, vårdnaden om Nicco, om jag skulle knalla vidare 😀 Hahaa…ja då var det ju det då. Bäst att snabbt ordna ett sådant, vi reser ju imorgon…*knåpaknåpaknåpa*

002

Vad tror ni, duger det? Och till er som inte redan visste det, jag har ensam vårdnad om henne, men ingen av oss vet egentligen varför. Att jag var det till Theresé, kommer jag ihåg att socialtjänsten tipsade om, och det var för att det skulle vara lättast med en ensam vårdnadshavare, så behövdes bara en underskrift om det gällde skola eller annan kontakt med myndighet. Om det hade med min ringa ålder att göra, vet jag inte heller.

Och gissningsvis så skrevs det så även med Nicco då, eller om det blev så automatiskt, jag har ingen aning. Men lite snurrigt är det allt, då man ska förklara varför bara min underskrift krävs, fast vi är gifta och bor tillsammans. Nå, nu har jag fixat det…eller hur var det nu, jag låter det vara osagt 🙂

Önskar er alla en fin tisdag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Per Automatik! Barnets vårdnadshavare är modern. Vill man att fadern oxå ska vara vårdnadshavare måste man sända in ett papir ang. det. Bra att ni skrev det där pappret…Men sitter Åke och tänker på tråkiga saker, inför flygresan…Känns hemskt! Han kan få bli med i min stackers-klubb.
  Jag (och nu äv min vuxna dotter som lärt av mig) utropar regelbundet och med stort eftertryck: STACKARS!!! Sedan lägger man till det namn som passar, för stunden. Nu tänker jag utropa Stackers Åke!! ;-(

  Det var så kul förra helgen, för jag o dotter tyckte vid något tillfälle att det var ”Stackars Chloe”, mitt barnbarn, kanske att blöjan var lite blöt eller något. Men istället klämde jag i med ”Stackars!… Dalton och Christian!” Det skrattades gott, åt det. För är de några det INTE är synd om, så är det de två herrarna, våra makar. De satt i soffan i godan ro och pysslade med sina datorintressen och blev uppassade av oss fruar, som vanligt 🙂

  Kram till dig, Maria! Snart far vi! Spain Tour!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hm…fast då vi fick Theresé fick Åke först godkänna faderskapet och sedan avsäga sig vårdnaden, jaja…det låter rimligare som du säger, egentligen. Nå, stackars stackars…vi då, som inte fått åka än. Hahaa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten