Fler än jag, tydligen…

Fler än jag som var trött igår…eller i natt:

014 015

Eller så ville den tala om att den var väldigt törstig, och krukan är lite för liten…mm, jag vet inte, men jag gissar 🙂

En som däremot aldrig tröttnar på nya projekt och idéer är min ”gammboss” Annika, kolla in hennes altan:

Foto0054 Foto0055

Och nu måste jag tillägga att bilderna inte gör storleken på altanen någon rättvisa, den är gigantisk. Jag åkte förbi där igår, en sväng efter jobbet och precis i den vevan kom brädorna hon ska lägga ovanpå alltihop, så jag passade på att knäppa några bilder på en hårt arbetande kvinna in action:

Foto0056 Foto0057 Foto0058 Foto0059 Foto0060 Foto0061 Foto0062 Foto0064

Sen gick vi in och drack kaffe/te och surrade bort en stund innan jag åkte hem till middagslagning och annat.

Idag har jag ett på schemat, att åka på netonnet och göra en liten affär åt Theresé, sen vet jag inte om jag ska pyssla på med så mycket annat, man skulle ju passa på att dra dammsugaren en sväng, en dag som denna, då solen inte skiner, jaja, vi får se, jag bestämmer inget utan tar det som det kommer.

Avslutar med att önska er alla en fin dag samt bilder på en annan trött herre…ja inte Winstone då, han vill ju bara busa:

001 002 003 004

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Ama de casa

  Ojsan… En självmordsbenägen blomma… Du måste nog prata lite vänligt med den… 😉

  Jösses vilken bautaaltan! Fast det ser lite glest ut mellan brädorna… 😉

  sv: Ja, det var verkligen trevligt att ses! Och tack för dom supersmarriga vårrullarna! Anders hälsar tillbaka 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Japp, så kan man också tyda blommans sätt att bete sig på 🙂 Jag ska vara så snäll också och ge den vatten. Jodå, det är glest där…men det kommer att läggas ut brädor och bli som på värsta dansbanan. Ha det fint, därnere!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten