Sjungom…

Så var det en bunt som tagit studenten…och dom sjöng om studentens lyckliga dag, hoppas dom håller den dagen i minnet, och att lyckan består.

006

Och idag går Niccolina ut 9:an, man kommer ju osökt att tänka på då man själv var där. Vilken lycka, att ha gjort klar skolan, men vad man inte tänkte på då, var att kompisarna man hade under skoltiden, går vidare med sitt, det gör vi ju allihopa…men  på nåt sätt trodde man nog att allt skulle vara som det alltid varit…ja jag vet inte.

Dom har allihop en lång väg framför sig, och den lär inte alltid vara rosenklädd, många val, eget boende, yrke, mera studier, ja huvva, jag vill inte byta med någon av dom, utom möjligtvis att få bli några år yngre, men det är ju som det är.

Imorgon blir jag ett år äldre än idag, hm…kanske ska passa på att göra nåt då så jag får tala om för folk att jag ”bara” är 46 år…än. Fast då får jag som sagt var, snabba på lite 😀

Jag hann träffa Ullis en snabbis igår, innan jag var på Netonnet, där jag bara fick bli informerad om att saken Theresé ville köpa, inte fanns längre. En sväng upp på jobbet och sedan hem igen. Dammsugaren fick vila, jag iddes inte böka med den, och ikväll är det Gamlia, så jag vet inte om jag hinner idag heller 🙂

Ibland önskade man att man fick vara ett djur…ligga i soffan och chilla, inte illa va?

007 009

Önskar er alla en fin onsdag, nu ska jag upp och väcka Nicco inför skolavslutningen.

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten