Då det begav sig…

Idag har vi en årsdag…det var exakt 4 år sedan vi flyttade in i huset. Så snabbt har dom åren flutit förbi. Kan inte säga annat än att man trivs här…på 1:an. Och uppenbarligen finns det andra som är nyfiken på hur man bor, eller vad tror ni?

I förrgår då jag släckte för natten, så noterade jag dessa spår, utanför tv rums fönstret:

001

Igår kväll, då vi skulle i säng, frågade Åke vem som hade varit och gått på gården. Jag trodde att det var han, som gjort det, men han var oskyldig. Tittar man på spåren ser det ut som någon gått där, då Jeepen varit borta, hm…

Jaja, då borde den människan i alla fall ha blivit utskälld, rejält, av Winstone, han går ju igång på sina egna ljud 😀

Jag kommer ihåg vad vi bar saker, från lägenheten och hit, allt skulle diskas upp, det skulle röjas och sorteras, och jag sa att jag aldrig mer, skulle flytta, nu fick det räcka. Kvällen innan vi skulle sova här, för första gången, började med en pubafton som föreningen anordnat där vi bodde innan, och sedan följde Kerstin och Jan B med oss hem till huset, där det bestämdes att Janne skulle hjälpa till med att få upp sängen på övervåningen. Ja, inget jag saknar idag, och där fanns en bild på vårt ursprungliga tv rum…som det såg ut då det begav sig:

igar5Lite mer färger idag 😀

Så var det skärtorsdag idag, och den bjuder bland annat på en påsk-fika med Tina, det är vi förtjänta av. Och innan dess ska jag sätta upp fjädrarna i syrenbusken, ta hand om Winstone, skriva upp vad jag eventuellt ska handla hem inför helgen och sätta kvasten på laddning:

11010985_738821626237281_8828055336482995753_n

Önskar er alla en fin skärtorsdag, Glad påsk är det väl, hela helgen 😀

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten