Idag är det gult som gäller

Hittade detta inlägg på FB:

Vi i vårt företag vill verkligen uppmärksamma mobbning. Vi vill att samhället i helhet ska göra så att mobbning försvinner och därmed även en del av psykisk ohälsa. Men det är upp till samhället att agera! Den 30 november uppmanar vi att alla ni Facebook gilla-re och att era bekanta ska ha på er färgen gul som återfinns i Friends logga som arbetar flitigt mot mobbning. Vi är medvetna om att gul kan vara en svår färg att finna men vi hoppas att ni kan vara uppfinningsrika och kanske göra ett armband av något garn eller hittar en strumpa i garderoben. Vi hoppas på en sån bra uppslutning som möjligt! Skicka gärna bilder till vår sida så får vi se er gula färg. 

Vi ska ha på oss färgen gul för att uppmärksamma mobbning och psykisk ohälsa, Ska ni?

Så jag dök in i garderoben, jag har inget gult…men ett tygstycke med gult i, så det fick bli ett armband 😀

20151130_120224

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.