Jojo

Lite snabbt om gårdagen. Första svängen gick inte enligt planeringen. Hade skrivit tid, 13.81. Kom på att jag krympt lite och justerade bältet. Och för att göra det sista lilla, så drog jag fram sätet. Laddar iväg och vad händer…sätet åker bakåt med den följden att jag inte når ända ner med gaspedalen. Sluttid 14.40. Nu har vi sån tur att Mats Jonsson och Helena Jonsson befinner sig här också så Mats kavlade upp ärmarna och ställde in stol, bälten, säte och tändning. Nästa runda lät vi tiden stå kvar och givetvis gick det för fort. 13.62. Men, hellre för fort än för sakta 😀 Och sen, tredje svängen körde jag den magiska tiden som jag nämnt förut…13.67, och som jag pratade med Niccolina Lundmark Hällsten om igår…jojo, snopet!!! Men jag är med i spelet, kul, och stort tack till Jonssons och Nicco förstås. Den allra sista svängen, femte i ordningen, så körde jag 13.81…kolla vad jag skrev att jag satte för tid, första omgången…jojo, så kan det gå. Åke kom efter all tävlan har slut men får ju vara ned idag. Solen skiner och jag tänker mig ut ur bussen, typ, nu. Ha det fint, allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten