Det där berömda skåpet, det ska stå där!!!

Hade en tid på kontoret igår, och jag hade laddat för alla uppgifter som skulle komma och planerat vad jag skulle göra för utskick till mina kollegor, dragit upp lite strategier i mitt huvud.

Satt där med Mimmi, VD:n för God Assistans i norr, samt Malin, våran kundansvarige här i Umeå och vi inväntade ytterligare en person. Vi satt och småpratade nån gick iväg, nån annan sa att kaffet var på gång, vad var klockan, lalalaa, så kom plötsligt Mimmi tillbaka med en stor blombukett, pokal och diplom.

81748958_10157746377871585_3352093524941078528_o
Med hennes följe kom, Anders, kundansvarig för Västerbotten, med kameran/mobilen i högsta hugg, han filmade hela förloppet. Min hjärna arbetade med att försöka förstå vad som hände. Jag menar…mötet, skulle det inte komma nån fler…vad???

Jo, jag hade blivit lurad, inte skulle vi ha nåt möte, mina kollegor hade nominerat mig till att bli årets personliga assistent, och även jag var med och nominerade en kollega. Nu hade dom utsett mig som vinnare, tillsammans med alla fina utnämningar jag fått, och tillsammans med min nominering som dom tyckte var så fint skriven 😀

Det är ju svårt att faktiskt utse en person, då vi alla arbetar för samma sak. Alla är vi också lite av experter på vissa saker, vår vårdtagare, gillar henne för det, och honom för detta, hon gör si och han gör så, att plocka ut en assistent som  sticker ut lite extra, är jätte tufft. Och jag hade en önskan om att detta hade gällt hela gruppen.

Skrattar eller småler, då jag läser motiveringen till varför jag fick priset:

81524554_10157748926181585_6587367160656429056_oJojo, jag vet vart det där berömda skåpet ska stå 😀

Nämen det var jätte roligt att få denna uppskattning och jag tänker att det vore alla förunnat, att nån gång i livet få veta att deras arbete, eller goda gärningar, uppskattas även om alla kanske inte får en pokal, så kan man väl få höra det och kanske få lite blommor eller nåt annat. För jag tror att alla nånstans förtjänar det också, oavsett vad du pysslar med.

Så det blev ett litet skryt inlägg och jag tackar givetvis alla inblandade, det blev inget möte eller kaffe på kontoret, vi gick ut och fikade, allihop istället 😀 En toppendag. med andra ord 🙂

Jag måste också tillägga att jag fått jättefin respons av mina Facebook vänner, som gillar bilden jag la ut igår, där jag talade om vad som hänt, och alla fina kommentarer, som nästan gör att man rodnar. Ja jag vet, ibland tror man inte bättre om sig själv, men så får man ändå höra det av andra, vad dom tror, vet eller har upplevt…det är fint, det med! 🙂

Önskar er alla en fin torsdag!

4 kommentarer

  1. Anders

    Vad kul att du fick denna fina utmärkelse! Uppenbarligen så lönar det sig att anstränga sig ibland ????Njut av berömmet och grattis än en gång!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Ja jag skriver som jag kommenterade en väns kommmentar på FB, priset för mig, är egentligen bara ett bevis på min yrkesstolthet. Jag vet att det absolut inte, är alla som brinner för det dom jobbar med, och det är ju lite sorgligt. Sen kan vi alla växa med våra uppgifter, alltid lära oss av andra och försöka att fortsätta utvecklas, och på så sätt, också höja statusen på det jobb vi utför. Så jag är jätte nöjd 😀 Tack Anders!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.