Oopps, det var inte meningen 😬

Vilka konstiga svampar det finns, och nu Àr mÄnga av dom pÄ upphÀllningen. En del ser ut som tagna frÄn nÄn science fiction vÀrld:

Utmed strandpromenaden Àr det mycket fÀrger just nu:

Och andra saker:

IgÄr fick jag i alla fall svar pÄ vad dom dÀr fyrkantiga, sandlÄdorna med björkstammar runt om, ska vara till. Kolla bara:

Coolt, ÄterstÄr det bara för alla att faktiskt lÀsa innan dom travar runt dÀr pÄ sanden.

HÀnde inte sÄ mycket igÄr. Nicco kom förbi med lite flyttsaker. Dom ska ju vara ute om 20 dagar. Tog en snabbkaffe hÀr och surrade lite. Snabbavhandlade Trumps Covid-19, roliga mÀnniskor/klipp pÄ TikTok, Gin VS martinis och vad hÀnde med min mobil efter konverter bytet.

Nu ser det ut sĂ„ hĂ€r…5G, jojo:

Fast Nicco sÀger att det bara Àr ett namn, inget mer. Hmpff, sÄ dÄ kunde det lika gÀrna ha stÄtt aluminiumstrut eller mumintrollssmet. Jaja, huvudsaken allt funkar sÄ Àr jag nöjd.

Denna dag för 1 Är sedan, sÄ sÄg det ut sÄ hÀr:

Och idag:

Ingen snö och faktiskt lite mer blad kvar pĂ„ syrenbusken. Dont mind the parasoll, den stĂ„r dĂ€r bara för att vi vill att alla ska se att vi har en…hehee.

Vi har haft ett litet inbördes syd mot nord terror i stugan. Det var lÀngesedan, och det har stÄtt mellan oss och brorsan, som har stugan 50 meter norr om oss. Sen har det bara fallit sig sÄ att vi lÀmnat lite saker dÀr, bara för att.

Fick meddelande frÄn brorsan igÄr:

Och hÀr kanske jag bör tillÀgga att vi INTE Àr sydstatare pÄ riktigt, rebeller pÄ mÄnga sÀtt och vis fast inte som det sÀkert kan tolkas dÄ man har just dom dÀr attiraljerna. HÀr rÄkade vi ha det dÀr i bussen och jag ville stÀda:


Nu vet man aldrig vad som vÀntar dÄ vi kommer upp nÀsta gÄng:


Fixade brevlÄdan igÄr, och nu vet vi vart vi bor:

Ta en kanelbulle och chilla idag, sjÀlv ska jag jobba lite, bÄde hemma och med betalning. PÄ Äterstörande!

Maria Lundmark HĂ€llsten