Toapapper i fejjan đŸ˜œđŸ˜‚đŸ’©đŸ’€

Var pĂ„ Elon igĂ„r och tyvĂ€rr, dom glödlampor jag behöver…finns inte lĂ€ngre. Har googlat men blir inte klokare för det. SĂ„, nu vĂ€nder jag mig till er, tĂ€nk lyckliga tanken, om nĂ„n av er, rĂ„kar ha 4 stycken sĂ„na hĂ€r stavlampor:

Det Àr 55V E10, och dom ska vara till denna 4-armade lampa som följde med i detta hus:

Har 4 vanliga glödlampor som ska vara till adventsstaken, men det ser inte riktigt klokt ut dÄ skÀrmarna inte kommer upp en bit:

Det hade varit jÀttekul om man fick igÄng den. Den Àr i vÀldigt bra skick sÄ det vore synd om den Äkte ner i kÀllaren, igen.

Nu ska jag visa vad Nicco gjorde pÄ mig, för nÄgra veckor sedan. Ni vet, jag la ut en liten bild pÄ nÄt jag hade i fejjan. NÄ, hÀr kommer en radda bilder, Nicco mÄlade och jag fotade:

Ska vara med i en tĂ€vling pĂ„ UmeĂ„ Cruising som finns pĂ„ FB, dĂ€r man skulle halloween pynta bilen, svĂ„rt dock, att fĂ„ med den och sedan se detaljerna…och jag. Ni kommer att fĂ„ se dom fĂ€rdiga bilderna imorgon.

Jag rastade inte draken igĂ„r, det blev sĂ„ mycket annat. BĂ„de prat i telefon, arbetsledararbete och Ă€renden. SĂ„ det tĂ€nker jag göra nu, som i nu nu. Och sen kanske man skulle stĂ€lla fram Bengan, lite mer synligt i nĂ„t fönster 💀

Det Ă€r ju den helgen dĂ„ det Ă€r legalt, fast vi kör ju lite sĂ„, Ă„ret om, moahaa…đŸ‘»

Önskar er alla en fin fredag!