Varför, varför?

Fick ett paket igår, från mi mejor amiga, Tina. Det doftade jättegott då jag började öppna och det tog en stund innan jag kom på vad det var. Specialpåsen hon slagit in en sak med. Det är alltså soppåsar med knytband, jag har själv avverkat några som är orange. Fick med en ny rulle med såna.


Den här, som hon använde som inslagsplast, har hon dock pratat om, likadan till utseende och funktion, men dom luktar gott.

Hon vet då absolut vad jag gillar, det första jag fick upp, var denna <3


Och sedan dom älskade kryddorna

Nu med en ny variant som jag genast testade på våra pommes. Luktade och smakade precis som förväntat. Så den platsar också in på favvolistan.


Senare på kvällen provade vi ännu en present från samma kartong. Mm, den gjorde inte ont, som balsam i halsen, sammetslen och med smörkola smak.


Jo, jag fick nåt till näsan också, en ny Vanheden Vickspinne, hehee… Fast jag tror att dom räcker i en evighet.


Tack så mycket, Tina, du är mer än guld värd 💰💎

Apropå paket och att det snart är jul. Så läste jag om nån som skrev att dom körde med fulklappsbyte på arbetsplatsen. Då skulle man slå in det fulaste man hade hemma, som man inte ville ha kvar, och använda det i spelet.

Det lät ju jättekul, tyckte jag, haha, ni skulle bara veta hur mycket fula saker man kan hitta i sina gömmor. Ibland har man nog inte ens tänkt på hur fult nåt kan vara eller fult och fult, det kanske mera är så att det väcker en massa frågor. Varför, liksom? Som den här till exempel, som står och skräpar i ett av våra skåp. Den skulle jag ha kunnat fixa in i ett fulpaket.


Gjorde ett gott bikarbonat bröd igår, mjölkfritt och laddat med nötter och torkad frukt. Det kan som inte bli fel. Och vart jag mig i världen vänder så står lilla Winstone där, med sina…


Hoppas på en bra lördag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Haha… den där porslinsprylen var ju nästan lite rolig 😀
  En del saker behöver bara stå i sitt rätta sammanhang så blir det ”rätt”.

  Du borde räkna alla dödskalleprylar i ditt hem… på riktigt alltså.. och så får vi andra gissa. En gissningstävling i bloggen 😀 jaaaa…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…ja det skulle jag kunna fixa, en sån tävling. Det värsta är att jag själv, inte har en susning, jisses, då kanske jag blev tvungen att hålla mig till 1 rum, så blev det lite enklare att räkna dom. Vad ska jag ha för pris 🤔 En döskalle eller en fulsak 😁 Tänker tametusan utlysa tävling, men inte idag, ska klura lite först. Tack för tips 😀

   • Helena Nilsson Springare

    Coolt.. Jaa du lär väl behöva några dagar att få igenom hela huset först ..
    😆
    Klart priset ska va nåt döskalligt haha..

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     En ful, döskalle 💀☠️👽 eller så erbjuder jag ett val, antingen nåt med döskalle eller så bara nåt fult, haha. Fast viktigt att säga, är väl att fulheten ligger i betraktarens ögon 👀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.