UrsĂ€kta svordomarna đŸ€­

Gick in pĂ„ FB med ett öppet sinne men i bakhuvudet vilade tanken pĂ„ att det Ă€r 1:a april, idag. Skrattade Ă„t nĂ„gra genomskinliga aprilskĂ€mt och hamnade pĂ„ Vk:s inlĂ€gg. Oh lord đŸ˜±


Men sen fick jag skratta gott Ät killen som lÀmnade kommentarerna. Hahaa, ja han driver, men det vet man ju inte i början.


Att vi vann pÄ V86 igÄr, Àr inte heller nÄt skÀmt. Wohoo!!!


Fast vinsten, kan man dÄ kalla för, just ett skÀmt. Det Àr illa om man inte ens kan köpa en varmkorv pÄ Biltema.


Jag lurade i alla fall Sally till frukosten. Gjorde i ordning yoghurt med banan, jordgubb och *morfarchips.

SÄ frÄgade jag henne om hon visste vilken dag det Àr idag. NÀÀ, svarade hon och sÄg förvÄnad ut.

Jag skrattade och sa, jodu, det Àr 1:a april sÄ din frukost var faktiskt ett aprilskÀmt. Nu sÄg hon Ànnu mer förvÄnad ut och undrade vad det var för speciellt med den. NÀmen sa jag, kÀnde du inte att den smakade konstigt?

-Joo, det var runda saker i den, har du lagt i vindruvor? Hahaa…jojo, nu blev det plötsligt svĂ„rt att förklara att mitt aprilskĂ€mt inte var ett skĂ€mt pĂ„ riktigt.

Ska köra en svĂ€ng med snabeldraken, ett mĂ„ste, kĂ€nns det som. Kanske solen lyser sĂ„pass att man kan ta en kaffe dĂ€rute. Jag passade pĂ„ igĂ„r, det var riktigt varmt. Satt och pratade med ”remmers” Annelie, och plötsligt kommer en fjĂ€ril och precis som vanligt, med siktet (spröten) instĂ€llt pĂ„ mig. JÖSSES!!!

*morfarchips, Ă€r dĂ„ Åkes Frosties, som han alltid Ă„t förut. Och Sally ”rĂ„kade” smaka pĂ„ en sĂ„n dĂ„ hon var liten. Hon tyckte dom var jĂ€ttegoda, sög pĂ„ flingan och sa, Mm, det var goda chips, det hĂ€r. Sen ville hon ju veta vart man kunde köpa dom, och jag drog till med en liten lögn om att det bara fanns hĂ€r, ingen annanstans i vĂ€rlden. DĂ€rav namnet, morfarchips.

Och nu mina vÀnner, önskar jag er alla en Glad PÄsk!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten