Var det fejk 🐜 eller var det fejk 🐜

Fick klartecken att fĂ„ boka tid för vaccinering. Men det Ă€r ju ett skĂ€mt, pĂ„ riktigt. Började med att logga in Åke, för att boka Ă„t honom. Det fanns en tid i april, gick igenom frĂ„gorna, klickade pĂ„ boka…felmeddelande.

Gjorde om proceduren flera, flera gĂ„nger, det fanns 3 tider i början av maj, för bokning pĂ„ Nolia…samma sak. Varför hĂ„lla pĂ„ att dalta, och ha tider ute som inte finns? Och varför sparas inte formulĂ€ret med frĂ„gorna, sĂ„ man slipper göra om dom, hela tiden?

SjÀlv ska jag ringa HC för bokning men dÀr stÄr det ju att det inte finns vaccin eller tider, men jag kunde anmÀla mig till ett nyhetsbrev. NÄ, jag vet ju att det Àr lika för alla, Ätminstone för dom som mÄste gÄ de hÀr vÀgen för bokning, sÄ det Àr vÀl bara att vÀnta.

Åke och Nicco blĂ„ste ivĂ€g till Åsele efter middagen igĂ„r, och nu finns det en till bil i la familia. Inget jag hade köpt, men… den har 4 hjul, kula, och fungerande fönsterhissar, Wohoo!!! Fast nu har ju bilen inte varit i vĂ„r Ă€go mer Ă€n en kort kort stund, det dröjer sĂ€kert inte lĂ€nge innan tekniken slĂ„r bakut.

Jag har dock inte sett den Ă€n, annat Ă€n pĂ„ bild. Jag gillar inte fĂ€rgen, men den har inte heller betydelse för funktionen. FĂ„r lĂ€gga ut en bild pĂ„ den imorgon. Åke har ju den pĂ„ jobbet idag. Och ja, det Ă€r ju hans bil, fast jag lĂ€r vĂ€l kanske anvĂ€nda den till och frĂ„n.

MĂ€rke pĂ„ fordonet… SAAB 😬

SÄg dom hÀr roliga myrorna pÄ annons igÄr.


Tyckte dom sÄg rÀtt rolig ut, ÀndÄ. Gick in och kollade pÄ hemsidan. BILLIGA, 9,90 dollar, hundra spÀnn, och gratis frakt, wow!

Men, jag gav mig inte utan letade runt pÄ sidan och till slut hittade jag mÄtten pÄ dom. Om ni tittar pÄ bilden, vad skulle ni gissa pÄ för mÄtt?

Ja , jag trodde dĂ„ att dom var i storleken en mellanhund, Winstone…ish. Fast nĂ€, det ska luras Ă„ det grövsta, hela tiden. Dom dĂ€r myrorna Ă€r 10cm 😼


Man ska vara pÄ hugget, hela tiden. Det ska kollas och dubbelkollas. Borde vara straff för sÄna dÀr förvrÀngda bilder. Man kÀnner ju hur hornen vÀxer ut ur pannan.


Har Àven sett vÀrldens finaste, gulligaste hund. Som verkligen ser ut som en riktig hund. Jag sÄg den reklamen, x anta gÄnger och det krÀvdes inte sÄ mycket för att fatta att det var en riktig hund i reklamen, fatta besvikelsen, dÄ du fÄr hem den batteridrivna saken.

NÀpp, det blir inga hundar eller myror hÀr inte, det fÄr rÀcka med en SAAB.


Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.