Osynlig björn och det tar sig i bussen 🚌🚐

Stöket dĂ€rute i bussen, fortgĂ„r, men det gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll, fĂ„r man vĂ€l lov att sĂ€ga. Även om det blir smĂ„ hinder pĂ„ vĂ€gen, eller att det inte riktigt gick, som jag tĂ€nkt. För att ta ett rykande fĂ€rskt exempel, sĂ„…

Dom vita gardinerna jag fĂ€rgade, fick olika nyanser. 4 av dom blev i den grĂ„ fĂ€rg, jag ville ha dom, och 6 stycken, blev blĂ„/svart, snopet…eller njaee. Lite som vanligt, tĂ€nker jag, varför ska man liksom lyckas pang pĂ„ bara. Och oh ja, det ligger en döskalle pĂ„ bordet ocksĂ„ 😄


HĂ€r Ă€r det ju bara tygstycken det handlar om och jag kan fixa nya, men det Ă€r ingen brĂ„dska. SlĂ€ngde bort en lampa som stĂ„tt i hörnet nere i vĂ„ran sĂ€nghörna. Den var bra eftersom foten satt fastskruvad i skivan. Som tur var hade Nicco, bĂ„de svart sprayfĂ€rg och en ny skĂ€rm, som jag fick ta. MĂ„lade foten och jo, det blev bra. FörstĂ„r nu varför det lĂ„g en bordstablett under, för att dölja hĂ„let i skivan. Men det gĂ„r ju att Ă„tgĂ€rda. Nej, skĂ€rmen Ă€r inte flĂ€ckig, det Ă€r mitt tumavtryck i sammeten…


Ska klÀ soffan dÀrbak, synd att jag inte har en fungerande symaskin, det hade ju underlÀttat. Har bara haft fleeceplÀdar dÀr, som jag snott runt dynorna.


Samma sak Àr det ju pÄ sofforna runt bordet. Ful som stryk sÄ dom mÄste ocksÄ tÀckas. Hade varit najs med sydda fodral, men men, det hÀr fÄr duga ett tag i alla fall.


Jag Àr fortfarande lika impad över hur man kan sÀtta kakel i en buss, och att dom sitter kvar. Ni vet, det Àr inte raka fina vÀgar vi skumpat runt pÄ, nÀÀ, ibland har det sett ut som off road banor.


Oj, vad hittade man hĂ€r dĂ„ đŸ€“


Hehe…Nicco köpte en laddare och fick betala med hemleverans, passar bra att ha i bussen. Vi ska vĂ€l ut nĂ„gra svĂ€ngar i sommar, kan jag tĂ€nka.

Idag ska jag pĂ„ Ohlsons tyger, vill ha myggnĂ€t som ska upp i takluckan. Jag ska ha en typ av dörrmatta som vi kan klippa och limma fast pĂ„ trappan in i bussen, den som ligger dĂ€r Ă€r JÄTTE trasig. Och jag ska ha vit fĂ€rg, till lite mer mĂ„lning dĂ€rinne. Den fĂ„r jag nog dock hitta nĂ„gon annanstans Ă€n pĂ„ tygaffĂ€ren.

Avlutar med ett hysterisk roligt klipp, alltsÄ hur kan man missa nÄt sÄnt hÀr. Den lilla osynliga björnen, haha.

Kan tillÀgga att mannen hjÀlpte in kvinna i bilen, sedan kÀnde han nÄt i bakhasorna, fÄr syn pÄ björnen, skriker och springer tillbaka till huset. Ingen blev skadad, möjligtvis björnen, av insikten av att han inte var synlig. Och kanske man ska bli rÀdd om man möter detta par i trafiken, för vidvinkel synen verkar inte vara helt korrekt.

Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.