Drive-through garage 🙄

SÄ hÀr lÄngt ser det vÀl relativt bra ut för Winstone. Hans hjÀrta och lungor lÄter fint, blodprovet U.A, knÀleder bra. Dock 3 knölar pÄ bringan, men.. hon trodde som jag att det Àr fettknölar, men det ska ÀndÄ tas prover pÄ dom.

Detta ska göras under sövning, dĂ„ han Ă€ven har en nĂ„got lös framtand som ska Ă„tgĂ€rdas, och sedan ska dom fĂ„ ta tandsten, vid samma tillfĂ€lle. Sen gissar jag att han blir som ny, igen. Killen…snart 9 Ă„r đŸ„°

NÄnting mer som blivit som nytt Àr vÄrat garagetÀlt.


Ja det har inte blivit nytt, utan snarare utbytt till ett nytt. Inte utan krĂ„ngel. Jag bestĂ€llde det, snabb leverans frĂ„n Tyskland, sĂ„ det var hĂ€r pĂ„ 2 dagar. Pyssel, knep och knĂ„p under nĂ„gra dagar. Sen upptĂ€cks det att det saknas nĂ„got vĂ€sentligt. Fram och baksidan 😳

Trodde dom att jag bestÀllt ett Drive-through garage. In i ena Ànden och ut genom den andra. Eller nÄn typ av tunnel garage. NÄ, dom var lika snabb pÄ att skicka dom saknade delarna och nu stÄr det pÄ plats, extra uppsÀkrat för att hÄlla för snö och vind.

Nicco skickade 4 bilder till igÄr, frÄn landet lÄngtbortifrÄn. Vackert.


KvĂ€llen innan skickade hon en bild pĂ„ karta över en vĂ€g dom Ă„kte, pĂ„ tisdagskvĂ€llen, tror jag att det var. Snacka om kringelikrok vĂ€gar, jösses 😬


Nu ska dom vara ledig i helgen sÄ dÄ har dom tÀnkt sig en tur in till GenÚve, som Àr en av dom tvÄ, största stÀderna i Schweiz. Med drygt 200 000 invÄnare. Hoppas pÄ bilder, Àven dÀrifrÄn.

Idag dök det upp ett minne pÄ fejjan. Det var nÀmligen för 6 Är sedan, idag, som Theresé bokade in Sallys första flygresa pÄ egen hand. Och dÄ var Sally 5 Är och absolut inte bangen för nÄt.

Det Àr hon inte idag heller, faktiskt. Och om en vecka Àr hon hÀr igen.

Hoppas pÄ en fin fredag, för er allihopen!

Maria Lundmark HĂ€llsten