Skrollarfingret tvĂ€rnitade 👈👉👆

SÄ var Farmen avbetad och nu i söndags, Robinson. Mina favvo frukostprogram. Jag kanske gillar dom för att man kan se dom, irritera sig pÄ folk, skratta Ät dom, ifrÄgasÀtta, men sen stÀnga av teven och glömma, om man vill, glömma.

Ser att det Àr betydligt fler Àn jag som retar mig pÄ finalen i Robinson, dÀr den som fick upp elden först, blev den som förlorade. Men bÀgge tvÄ som gick till final, tog i repet som skulle brÀnnas av, och dÄ repen rördes, gick dom av.

DÀr hade det vÀl varit schysst om det varit övertydliga regler om vad som gÀllde. Men, jag behöver egentligen inte bry mig om det. Kommer förmodligen att ha glömt bort denna sÀsong av bÄde Farmen och Robinson, innan det Àr dags för ny sÀsong. Det Àr inget som ligger kvar och pyr, precis.

Men sÄ satt jag hÀr och rörde om i frukostflingorna och funderade pÄ vad jag nu skulle kika pÄ dÄ jag sitter och Àter frukosten. Började skrolla bland serierna och mina ögon stannar och skrollarfingret tvÀrnitar, dÀr Àr ju desperate housewives. Serien som började sÀndas hÀr i Sverige, 2005.

Jag absolut Àlskade denna serie och alla karaktÀrer. En roligare version av oss alla, tÀnker jag. Vi har vÀl en blandning av bÄde sorglöshet, lyckligt ovetandes, supersmart, övertÀnkande, dumsnÀll och nyfikna.

TÀnker ocksÄ att den serien liknar vÄr, Solsidan. Fast dÀr Àr karaktÀrerna snÀppet vÀrre, haha. Men jag tror och hoppas att ingen av oss, Àr, en renodlad Ove. Men förmodligen Àr eller har vi allihop, en slÀng av dom, i oss.

ApropÄ hur vi alla kan vara nÄt, sÄ passar ÀndÄ inte allt, alla. Nu svÀnger Àmnet över till klÀder. Jag bestÀllde nÀmligen en tunika, som jag tÀnkte att jag kanske skulle fÄ ha pÄ mig nÀsta tisdag, dÄ det Àr utgÄng med jobbet.

Fick tunikan igĂ„r… detta mina vĂ€nner, Ă€r den minsta storleken dom hade, S, som i small, eller en 42/44, nĂ„got oversized, fast den hĂ€r, vet jag inte hur dom tĂ€nkte, kunde vara en Small, pĂ„ riktigt. Kolla bilden… jag dööör, oh my guard, haha…

Det blir till att skicka tillbaka och inte ta en ny, jag fÄr leta efter nÄt annat.

Tina kommenterade mitt inlĂ€gg igĂ„r, och skrev att hon hade velat haft mina inlĂ€gg pĂ„ ljudfil. Jag vet av vilken anledning. Hon vĂ€ntar pĂ„ en ögonoperation, och har det vĂ€ldigt besvĂ€rligt med att se och lĂ€sa. SĂ„ pĂ„ skoj, gjorde jag en snabb inspelning pĂ„ gĂ„rdagens inlĂ€gg och la ut den pĂ„ youtube. HĂ€r kan ni ju fĂ„ se, eller lyssna om ni vill. BetĂ€nk dock att detta Ă€r ett pilotavsnitt, ingen planering eller att jag visste hur jag skulle göra, men…

Och jag testar att göra samma sak idag, bara pĂ„ skoj 😁

Ha en fin onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Jag antar att det tar sin lilla tid innan man hittat det naturliga. Det Àr ju lÀttast om man bara pratar, som vi gör, utan att lÀsa en text. Och jag tror att jag skulle tappa konceptet om jag provade utan att ha nÄgon att prata med. Att man bollar Äsikter fram och tillbaka. NÄ, det ligger redan ute ett nytt inlÀgg. Fast jag skulle vilja lÀra mig mer om youtube och verktygen man kan anvÀnda. Men det fÄr komma med tiden, om jag fortsÀtter med det.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten