(b)apelsin 🍊

NĂ€r man hör ett ljud, nĂ„t som faller i golvet, och man vet vad det Ă€r, utan att ha kikat. Och det var helt otippat att nĂ„t, överhuvudtaget ens skulle falla ner pĂ„ golvet. Hur vet hjĂ€rnan att ljudet av en apelsin, lĂ„ter sĂ„ dĂ€r đŸ€”


Sen kan man undra hur nĂ„got som legat orört i minst 8 timmar, plötsligt ge upp och trillar ner utan att nĂ„gon Ă€r samma i rum, eller ens varit i nĂ€rheten av köket innan den föll 🧐

ApropĂ„ apelsin sĂ„ Ă€r det nĂ„t som Mr W Ă€lskar. Han brukar ocksĂ„ vara en fena pĂ„ att ta saker i luften, men hĂ€r… njaee…


BestÀmde mig tidigt igÄr att jag skulle tillbringa större delen av dagen hemma. Varmt skulle det bli och ibland ska man inte ha saker planerade utan försöka att bara vara. Promenad i omgivningen blev det.


Lite plock i Äkersrabatten, vattna djuren pÄ gÄrden, njöt av vÀrmen. Pep ivÀg strax innan middagen och införskaffade tyget till regissörs stolen. Det blev svart tyg, som jag nu ska skicka söderut, tillsammans med tyget som suttit pÄ stolen. SÄ fÄr vi se om om Theresé fÄr till nÄgot.

Sen fick jag sÀkert 3 timmar i telefonen, minsann. Och det hade det absolut inte blivit om jag haft annat för mig. Avslutade med att fixa Sallys cozycorner i bussen och torkade golvet innan jag lÄste igen bussdörren för kvÀllen.

Nu har jag varit ut med Mr W, fint vÀder idag med fast mera blÄst och nÄn grad kallare. Men sommaren Àr verkligen hÀr, nu.


Önskar er alla en fin onsdag, och den hĂ€r kan ni ju klura pĂ„…en stund 😅

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Förstod direkt att det var nÄgot fuffens och höll mig till o-perversa utrÀkningar
  Men visst var det enklast att hÀnfalla till de andra orden

  Det var Winstone som ville ha apelsin. Hans tankekraft Ă€r enorm.đŸŠđŸ¶

  HĂ€rligt att ni har sommar! Vackra bilder, som vanligt. NĂ€sta sommar kommet vi med husbilen! Stay at home! Eller ”hone” pĂ„ spansk engelska..

 2. Kenth

  NĂ€sta sommar kan det vara eldrift som gĂ€ller pĂ„ Dragracingbanan som i STCC…
  Trevlig sommar!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten