Kastrullocks spelande, deluxe 😏

FörstĂ„r inte riktigt varför det blivit en grej att poppa musik i bilar som stĂ„r still. Dom kan ju omöjligt höra vad dom sjĂ€lva tĂ€nker, ens en gĂ„ng. Kul att umgĂ„s pĂ„ det sĂ€ttet…


HÀr kÀndes det som om dom parkerat under vÄrt sovrumsfönster, klockan 2 i natt, och dÀr stod dom sedan och spelade nÄgra lÄtar. Inte fel musik, men lÀtt irriterande dÄ man blir vÀckt och inte kan somna om, dÀrför det bara fortsÀtter.

LĂ„g och planerade hur jag skulle kunna hĂ€mnas. GĂ„ ut och kolla reg nummer, ta reda pĂ„ Ă€garen, lokalisera vart dom tog vĂ€gen, och sedan…typ NU, vĂ€cka dom med kastrullocks spelande, deluxe.

Fast, Àr det ens lönt, dom Àr ju förmodligen redan sÄ hörselskadade att ljud inte skulle vÀcka dom, nÀmnvÀrt.

Jag Àr inte sÄ gammal att jag glömt att musik Àr en viktig del i det sociala umgÀnget, kanske mer dÄ man Àr yngre. Jisses, jag vet vÀl dÄ jag poppade sÄ hÄrt att den stora blomkrukan mamma hade pÄ högtalaren i teverummet, föll i golvet och grannen lÀngst upp i huset, plingade pÄ och undrade om vi kunde dÀmpa ljudet. Detta var dock pÄ dagtid, och stackars grannen, hade faktiskt jobbat natt.

Och ja, vi skÀmdes, Àven om grannen inte var elak eller arg pÄ nÄgot sÀtt, och skruvade ner ljudet. Tror faktiskt inte, utan att försöka dra alla över den berömda kammen, att dessa bilspelande ungdomar, skulle bry sig ett skit, om jag kan sova eller inte. Men som sagt, jag sÀger inte att det gÀller alla, det kan jag inte veta, utan vara gissa mig fram.

Undrar om dom skulle tycka att det var lika kul om musiken spelade upp i seriekopplade hörlurar istĂ€llet. DĂ„ kunde dom brassa pĂ„ Ă€nnu mer, och samtidigt höra samma musik och prata. Eller ta det ett steg lĂ€ngre…virtuella brillor, YEEES, dĂ„ behöver dom inte ens en bil 😅

Ehhh, nopp, skulle inte tro det. Det Àr nog inte det som Àr grejen, dom vill ju höras.

IkvÀll Àr vi bortbjudna till en gammal klasskompis. Vi tar bussen dit, sÄ fÄr vi med bÄde vovven och sÀngplatsen. SÄ synd att vÀdret inte var bÀttre Àn sÄ hÀr, men vad gör man. Jo man gillar lÀget och kommer förmodligen att ha lika kul och trevligt ÀndÄ.

Noterade nÄgot annat Àn hundar i rondellen igÄr.

Dom sommarfixar nog, hoppas dom gör nÄt kul, som dom har i Lyckseles rondell uppe vid hotellet.

Hoppas pĂ„ en fin dag för er alla, eller…. ja, jag hoppas era nĂ€stkommande 24 timmar blir njutfull.

Maria Lundmark HĂ€llsten