Han blockade mig đŸš«

Inför JÀrlÄsa resan vi gjorde i augusti, sÄ införskaffade jag ett par Lewis jeans. Det mÄste ha varit över 30 Är sedan, jag hade ett par jeans av det mÀrket. NÄ, dom hade jag pÄ mig igÄr, dÄ jag gick för att titta till, Niccos Sambo.

Han lÄg pÄ hennes sÀng och sov sÄ gott dÄ jag klev in genom dörren. Men tröttheten gick snabbt över och det var bara att se efter vart man satte ner fötterna, och hÄlla koll pÄ vart han hade huvudet dÄ jag skulle stÀnga garderoben dÀr kattleksakerna lÄg.

DĂ€r jag stĂ„r för att pilla fram en kattgodis till honom, sĂ„ gör han nĂ„gra försök med att klĂ€ttra upp för mitt ben 😳

NĂ€meh…NICCO, din Sambo försökte riva sönder mina nya jeans đŸ˜Č SĂ€g Ă„t honom…

Jag gjorde ett tappert försök att busa av honom lite. Han sladdade runt pÄ parketten och for fram och tillbaka dÀr han jagade sin lilla rÄtta.


Sen provade jag att bara sĂ€tta mig ner i soffan för att han skulle varva ner lite…HA, vadĂ„, varva ner. Jaja, han kom i famnen en liten stund och kurrade högljutt men dĂ„ jag stĂ€llde mig upp för att göra mig klar att gĂ„ hem, sĂ„ var det full rulle igen.


Eftersom jag hade ett arbetspass igÄr var jag tvungen att lÀmna honom, fast han blockade mig.


Jaja, man Àr ju inte född i farstun, sÄ jag plockade upp en boll och kastade ivÀg den. Han sprang efter och dÄ passade jag pÄ att glida ut genom dörren och försvinna i tystnad.

Åke gick dit efter 2 timmar igen, och höll honom sĂ€llskap en stund. Allt för att han inte ska behöva vara ensam alltför lĂ€nge, den hĂ€r första perioden i ett nytt hem.

ApropÄ djur, sÄ sÄg jag detta roliga klipp igÄr. Kommer inte ihÄg ifall jag lagt ut den förut men alltsÄ den hÀr Àr ju hysteriskt rolig. Kanske inte för hunden, klart han springer, han Àr ju förföljd.

Och dÄ jag ser detta klipp minns jag vÄr Kerstin, som berÀttade dÄ hon hade knutit fast deras hund, tror hon hette Donna, men Àr inte hundra sÀker, i ett cykelstÀll utanför Konsum, hÀr pÄ VÀsterslÀtt. Jo back in time, fanns det 2 matbutiker pÄ vÄrt lilla centrum.

NĂ„, givetvis gick kyrkklockan igĂ„ng och Donna drog ivĂ€g i 140, ut pĂ„ vĂ€gen med cykelstĂ€llet i slĂ€ptĂ„g Ja jag skrattar, men inte utan att jag tĂ€nker…aww stackarn 😟😬😄

FĂ„r se i eftermiddag vad det blir med UmeĂ„ Open 2022. VĂ€dret ser inte ut att bli lika bra som man kunde tro i början av veckan. DĂ„ var det en sol över Åmsele, kollar man idag Ă€r det regn. Det Ă€r bara att avvakta och se vart det barkar.

Jag vet dÄ vad jag ska göra vid lunchtid i alla fall. HÀnga med Ina, kÀka lunch och surra förstÄs. Trevligt Ska förbi hos Bo-Lage ocksÄ. Hade lagt en bestÀllning pÄ nÄt nytt, eftersom vi egentligen skulle ha haft en liten sammankomst hÀr pÄ lördag. Men blev ju tvungen att flytta fram dÄ tÀvlingen flyttades fram. Fast det gör ingenting, dÄ har vi mer att se fram emot.

Önskar er alla en fin torsdag och lĂ€gger ut en sista bild tagen av Nicco, pĂ„ hennes Sambo, förstĂ„s.

Maria Lundmark HĂ€llsten