Det hirade i magen

För 5 år sedan, idag, gjorde vi detta.


Och idag, 5 år senare, ska vi göra exakt samma sak. Ställa undan bussen för vintern. Med en förändring. Vi kommer inte att vinterförvara den på den gamla sedvanliga platsen, utan nu blir det på ett annat ställe. Bakom grindar och med larm…kunde inte bli bättre.

Skrollade i FB flödet så dök den här bilden upp. Svårt att skrolla vidare utan att titta ordentligt och känna hur det hiras i magen.


Skrollar vidare och snäppet under, kom den här, haha…


Min hjärna kopplade ihop dom, så jag var tvungen att gå tillbaka, och ja, why not, dom sitter ju ner på bägge bilderna.


Fixade och donade lite igår, då min brukare fyller ”firar siffror” på tisdag. Tårtbeställning och lite annat. Pysslade lite också, med en sak som jag kan avslöja efter tisdag, men här är en del av den.


Planterade om blomman som Niccos Sambo, rev ner och nu är blomman tillbaka hos oss. Ingen idé att försöka återinstallera den hos Nicco så länge han är så där busig. Igår skickade Nicco en filmsnutt då han ligger i handfatet och försöker tugga på kranen. Då han upptäcker att Nicco filmar, kryper han ihop i handfatet och man ser på hans ögon, hur busig han är. Tyvärr funkar inte filmen idag så jag kan printa en bild.

Apropå blomma, så kunde jag ju inte låta bli att köpa en igår. Fast helt ärligt var jag nog mer intresserad av killen än blomman, men ändå 😍


Winstone är inte piggelin. Men det tar säkert nån vecka eller två, innan han kommer tillbaka. Just nu ligger han då på golvet och sover. Då känner jag mig nöjd. Han har haft svårt att komma till ro. Gör förmodligen ont att lägga sig ner.


Har nu börjat se Robinson. Funderade hur tusan jag kunde missa att det började i söndags Jag som är en hängiven följare. Fast… uppenbarligen inte 🫢 Nåja, jag kan se på Tv4 play, och då får Robinson ersätta Desperate Housewifes ett tag. Eller så klämmer jag in bägge två.

Älgköttet i croc poten blev helt underbart. Kommer absolut att köra den fler gånger. Så nu har jag hittat en ny plats åt den, lite lättare att plocka fram. Man ska inte göra det för omständligt, för då ids man inte.

Ha en fin lördag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten